Helgen

Det har varit en bra helg!
I fredags var jag ledig, och borde nog ha pluggat mer än vad jag gjorde. Mamma och pappa åkte till landet och på kvällen kom Viktor hit.

i lördags släpade jag upp viktor ur sängen frammåt 12- halv 1 eftersom att det var så fint väder! Vi promenerade bort mot djurgården och till Aquaria för att gå på muséum. Myspys! Det var vi och alla barnfamiljer. Vi fick se när dom matade spottfiskar och hajarna och muränorna och massa coolt :P Spottfiskar har iaf blivit mitt favoritdjur för livet nu, aas balla var dem.
Efter att vi kollat klart på alla hitta nemos fikade vi på kafféet som ligger i anslutning till Aquaria, sedan knatade vi hemåt. Tog en tripp in på konsum och handlade lite rekvisita till en sprudlande pastasallad. När vi kom hem lagade vi mat och väntade på att Moe my hoe skulle komma hit så att vi kunde kolla på melodi festivalen och bli tjocka tillsammans som en ända stor familj!

Susanna och Nicole hade varit på oss som iglar hela kvällen lång och ville att vi skulle gå på ett partaj hemma hos Max kompis Jimmy. tillslut bestämde vi oss för att gå, så vi fixade till oss lite, torkade chipssmulorna ur mungigorna och plockade ur bilarna ur strumporna för att gå ner till chaplins och förfesta lite, där för övrigt dan, darkness, sebbe, timmy, davve, bobben och massa barn oxå var. Efter två cider ringer nicoli-boli och säger att dom dragigt därifrån eftersom det varit tråkigt. Jaha säger vi, torsk på talinn, säger talinn-borna. Så jag och Moa tänker knata hem när vi möter Kent utanför chaplins! Vi står där och snackar lite skit och går sedan in på donken där jag berättar om spottfiskarna och alla andra hitta nemos!

Idag har vi inte gjort så mkt. Jag hatar söndagar.. jag har faktiskt pluggat ganska mycket *duktig flicka, klapp, klapp*. Snart ska jag åka ut till Berga.

***********************************************************
Det är inte många som vet hur bra de har det, däremot hur bra andra har det
***********************************************************

Sara i väskan, som den så poetiskt kallas!

Det här är väl det vi har att roa oss med på internatet på skolan!
Fråga mig inte hur vi kom på tanken, men jag kan väl säga såhär: att vi satt väl som vanligt en mycket kreativ kväll utan några som helst idéer när vi kläckte den om att jag skulle prova om jag fick plats i Moa´s resväska, och resultatet blev.. Ja, se själva ;)
Sara i väskan, som den så poetiskt kallas!

Det är ju åtminstone härliga tider!

*********************************************************************
Det är med ord som med solstrålar - ju mer de koncentreras desto djupare bränner de.
*********************************************************************