fucking chicken

Skräckfilm går inte.

Ni som infann er i E 4 min sista termin på berga vet.

Min puls är helt galen nu..
. och jag tittar inte ens på filmen.
..längre!

Nyårstaggad!

Jag känner mig sjukt taggad inför nyårsafton! Visserligen råder det fortfarande en del frågetecken som gör mig lite nervös men.
Kommer jag vricka sönder fötterna (!?) i mina sjuukt snygga nyårspjuck jag har inhandlat speciellt för tillfället?
Kommer jag kunna använda skorna i mer än en kvart? då jag kom idag att jag fortfarande inte har gått in skorna.
Kommer jag frysa ihjäl i min egentligen alldeles för lilla klänning för årstiden?
Kommer alla spåra? Precis som förra året? - jag tror inte att det kan bli värre en förra året.

Idag blir det shopping! Mellandagsrean som vi alla längtar så mkt efter hela året är här. Jag är i princip färdig inför nyår, jag har handväskan, jag har skorna, jag har klänningen. Det ända jag behöver nu är ett par svarta, tunna strumbyxor UTAN tåförstärkning! Men vart fan hittar man det? lite brownsing powder och 3tusen hårnålar

Kan Gud hjälpa mig?

PMS på julafton..

Jag hade gäärna svarat på alla god jul - sms jag fått idag.. Om jag bara kunnat.
För hör och häpna! Ännu en av min äckliga fittelefoner verkar ha gett upp sitt liv.

Min hm.. cirka 3 veckor gamla telefon har helt plötsligt lagt av.. Eller inte helt förstås utan bara sådär irriterande en gång var 40nde sekund. Så hittills har jag hela dagen suttit och lyssnat på när mobilen vibrerar till en gång och slocknar.. Det är svart.. det är svart.. och DÄÄR passar det att slå på sig igen.. Den är igång, sådär lagom länge för att jag ska hinna läsa ett sms och börja skriva på det, ja faktiskt skriva klart det oxå för att sedan säga tack och good bye igen INNAn jag hunnit skicka iväg det.

JAG BLIR SÅ TRÖTT! Bra fucking jävla tajming på den.. Nu kommer jag gå telefonlös igen tills butikerna behagar öppna igen och jag kan ta mig hem till det normala livet i stockholm..

Grattis, PMS på julafton igen..

och på allt det här så verkar alla desperata ensamma Cybersexnördar ha hittat till mig.. Just idag ! KUL! Jag orkar inte vara vaken nå mer idag..
Måste lugna mig tills jultomten kommer. Vem vet, annars kanske jag sliter av honom skägget.

Baah draaaa! Vilket kaos som pågår i mitt huvud nu..

jag är trött som en gammal saab-jävel eller nåt.
Sjuuukt sliten. men jag hade sjuuukt kul igår.
Blev jättetaggad! och drack därefter oxå.

.. och det känns idag..

Men man ska´nte va blyyg sörrdu.
Jag har fortfarande inte klarat av att äta frukost,
fast det är det jag antagligen behöver.
Har packat klart allt nu och hoppas att alla julklappar och glöggflaskor och hej o hå är med.
Jag är inte säker.
Sen ska jag ner på stan med all packning och försöka köpa ett par ... (där kom jag på mig själv i sista sekund.. det kan jag ju inte skriva här) till Elin. Jag kommer antagligen slå ner nån. För det lär ju va kaos på stan.
Sen tänkte jag gå in på sandys och köpa nån sallad eller nåt. Det är ju lätt att äta så!

Men jag kommer nog igen sen! Har bara liiiite ångest för dom bilderna som togs på mig igår.
dom kommer antagligen flyta runt på facebook snart.
Men jag säger bara.. Mina läppstifftssmetade läppar är äkta :P..
Undrar om nån kommer ihåg?
jag tror att jag gör det iaf..

Dagen man inte trodde skulle komma är här!

   En dag kvar på jobbet
16 dagars ledighet.
Den här veckan har gått så trögt.
Jag vill bara bli ledig nu, vi har haft en kanonvecka hittils och sålt jättebra.
Men just nu skiter jag faktiskt i det. För all inventering, städning och vetskapen om att man om några få dagar får "jullov", om man får uttrycka sig så nu för tiden, har gjort den här veckan till en pina.

Imorn ska vi börja nio för att städa klart det sista. Ni vet plocka ner alla hundratrettioåtta vinflaskor och ettusenetthundratrettioåtta glas från hyllorna fär att torka rent dom och sådär. Kul Jul! Men jag tror jag kan stå ut en dag till. Jag kan inte ens förstå det - en dag till -

Imornkväll ska jag nog till minna på födelsedagskalas. Om Jill ska dit.. och om Nicole ska dit.
Sen hoppas jag få träffa Anders lite. Vore ju kul innan jag åker till landet i ett par dagar.
Det blir lätt lite långa perioder när Anders åker ner till Norrköping och jag sen åker till landet.
Få + få blir ju rätt många, eller är jag känslig?
Nej, bara lite kärleksefterhängsen :P Haha.
På lördags ska jag till landet och ge min släkt den stora äran att få träffa mig igen. Eller jag ska få den äran att träffa dom. Är så sällan där ute! och på juldagen blir det utgång med Freddan och C/O.

alla har vi våra laster.. !? eller hur!

Det här är faktiskt rätt pinsamt. Men jag känner verkligen att jag måste erkänna...
Jag har verkligen börjat (ursäkta uttrycket) "hänga" på veckorevyn.com. aktivt.
till och med gått med i nån typ "panelen-grej" där man ska tycka till om olika grejer.

För två veckor sedan var jag verkligen helt övertygad om att jag kommit över skvallertidningsstadiet och börjat läsa böcker istället. Men så var jag påväg ut till stallet en helt vanlig trist söndag och kom till min stora fasa på att jag glömt min isfolketbok hemma :O
Så jag knatade helt enkelt in på pressbyrån och bestämde mig för att köpa en veckorevyn, valde mellan det och sudoku men föll till slut för frestelsen.. Detta resulterade i att mitt skvallerberoende kom upp i daga igen. Men den lilla tidningen hade jag läst ut redan samma dag, verkligen grundläst från pärm till pärm och så fort jag kommit hem satte jag mig framför datorn och klickade mig in på veckorevyn.com för att fortsätta mitt frossande där.

Det som är lite otäckt är att jag märker vissa tendenser till att jag har börjat inspireras av modefånarnas bloggar där borta på veckorevyn, ni vet, att man använder vissa töntiga uttryck mer än vanligt och så. Typ som "hänga på veckorevyn.com" och "klickade mig in på" . Det mesta försöker jag sudda ut.. Gör om gör rätt, men allt märks inte förens i efterhand.

Jag kan inte riktigt rå för det, det får va så länge det varar tycker jag.

Ett kaos som alltid utbryter i juletider.. ?

En vecka kvar till julafton - och jag har köpt en julklapp.
Congratulation. Jag är helt enkelt för velig, eller det kanske är mer det att jag gärna skulle vilja köpa lite för mkt. Kanske allt? Inte har jag riktigt orken och inspirationen i år heller för att verkligen ta tag i det. Jag vet att mamma är fixad, för brorsan högg hennes del rätt fort när hon var den enda vi var på det klara med vad hon skulle få.
Jag ska handla till papsen i år och nu har jag iof fått ur honom vad han önskar sig.. Men då ska man ju välja några saker av det oxå. Inte alla.

Idag gick jag ju faktiskt ner på stan, men jag lyckades bara få tag i en julklapp. Jag och mamma ska gå imorn, hon har inte heller köpt nåt till nån typ. Greeat


Kul föresten att när man loggar in på msn och det är två veckor sen sist är chocken när man tittar i hotmailinkorgen alltid lika stor. Idag var den insane. 71 meddelanden. När och hur ska jag ha ork till att läsa alla dom lixom? Haha.

Det känns som att veckorna bara flyger iväg för mig. Man rider, man jobbar dag, man jobbar kväll, man ska hinna vara hemma och umgås med familjen.. lagom mkt.. man ska hinna med Anders när han är i stokholm och där måste man oxå hitta jämnvikten emellanåt. Känns som att Anders prioriteras i första hand just nu! För det känns bäst och det verkar som att mina föräldrar förstår mig! Så då är det ju inga problem.
Dessutom ska jag ju ägna familj och släkt flera daagar över jul så ;) Men jag måste fan ändå börja tajma in min hemmavistelse lite bättre, som idag. Sara har knappt satt foten innanför dörrn sen i torsdag och när jag väl tar steget och tänker umgås med familjen är ingen hemma.. Så är det alltid.
Mamma hade fått för sig att gå på julmiddag och pappa får jag inte ens tag på. Har en liten aning om att han kanske jobbar? eller?

Vad ska jag äta nu då? och vad ska jag göra nu då?

Min plan sprack lite :P haha

kommer inte på nåt passande..

Det har inte blivit så mkt skrivet den här veckan.. Beror väl på att jag jobbat kväll och att anders kommit hem, så jag har varit med honom varje dag sen dess. :)

Igår fick jag med mig min snäll karl till IKEA och Hööks. Köpte min välbehövda bokhylla, där jag ska ha mina skor och mina isfolketböcker tror jag ; ) sen vart det nåt bäddmadrasskydd och några skärbrädor som mamma tyckte att vi skulle ha! haha..

På hööks skulle jag prova ridbyxor. Men dom hade fan inget snyggt alls! och sjuukt knäppa storlekar.. Eller så har jag blivit ett faatsoo! hahaaa.. Jag tänkte jag skulle kolla i katalogen och se om dom har fler varianter och färger där, så får jag beställa därifrån.
Istället för ridbyxor köpte jag en longergjord, ett delta (och ångrade mig sjuuuukt mkt att jag inte köpte det i globen för hälften av priset sen men) och även en halsförlängare faktiskt! Har tänkt många ggr när man varit trött att det skulle vara skönt att longera istället för att rida. Men eftersom varken jag eller josefine haft grejer till det har det ju inte funkat!
Men nu har jag iallafall medlen till det om jag vill :)
Feels great!

Undrar vad jag ska göra idag. Jag behövde ju inte jobba idag så. Känns väl som att det vore bra om man tog det lugnt idag kanske ? Äsch vi får väl se, jag är ganska utvilad så.

Imorrn bär det av till Powny igen. Måste bestämma mig för om jag orkar gå upp tidigt och rida ut, eller om jag ska åka ut senare och rida i ridhuset. Lite kluuven däär..


tussigt och luddigt

Igår var jag på globen och såg Horse Show. Var väl kanske inte en av deras bättre år men det dög helt klart! Vi hade jätteskoj, kusinerna, Linn och Jag :)

Vi tillbringade hela eftermiddagen i annexet där jag fick köpa mitt efterlängtade Sitsludd till Dixters sadel. Dessutom köpte jag en hjälmreflex, en pannlampa och ett par varma skinnhandskar! Känns väldigt bra! :D

var ute hos Powny idag igen (och jag frös inte om rumpan). Han var tråkigt nog tjock i vänster bak. Men jag provade att rida ändå. Han kändes lite knackig men det blev bättre och bättre ju längre vi red så det är ju positivt. Blev en uteritt idag, var mysigt. Fast det blev väl inte som jag tänkt mig eftersom han inte var riktigt fräsch. Min tanke med dagen var att trava, trava, trava och galoppera länge för att bränna lite överflödigt fett som har börjat sätta sig på pownymagen.

Men det blev en lagom ridtur på knappt en timme med liiite motion iaf :)
Lite läskigt bara att han kändes lite varm precis ovanför kotan, på insidan när vi kom tillbaka, det gjorde han inte innan vi red iväg. Men vi får se, vi får se..

Testade föresten mina montémuskler idag. (blev så inspirerad när jag red förbi, är det melanders travstall?, och såg dom små travtjejorna blänga surt på mig och min tussoluddpowny). Så jag kortade upp lädrena lite, lade tyglarna i kors över manken och ställde mig upp i traven, läänge, heelt sjuuuukt jobbigt! Jag måste träna upp benmusklerna igen, dom är som bortblåsta...
Mycket märkligt..


I övrigt har jag haft en lugn och skön helg utan några större bravader. Jag känner mig utvilad inför nästa vecka! och det är nog bra. Jobbar mitt första julbord på torsdag :S
Sen kommer ju Anders hem på onsdag igen :D Längtar verkligen.