En fredag med alla springare från spring.

det är fredag och Spring ska till att stänga för sommaren..

allt är städat och vi ska ha sommarmöte med johan och Jennie mellquist, vi får en dyr olivolja och en massa härliga "gud va ni har varit duktiga"-ord. Johan hör av sig till mig i slutet av sommaren om hur hösten blir, men jag ska iaf komma tillbaka. När alla möten och jox är färdiga går vi (jag, julia, jaana, isabell, Anders och Alfredo) iväg och sätter oss i en park för att dricka lite skumpa och alla oldies säger att det känns som om de tagit studenten igen, (eftersom att alla slutar till hösten).
Efter det drar vi vidare till stortorget, gamla stan och sätter oss på en restaurang för att dricka lite alkohol, Anders komponerar första shoten.. Juste, innan vi satte oss på restaurangen gick vi till nån jävla spåtant och tittade men ingen spådde sig just då.. som tur var.

Vid 6 snåret bär det vidare till Grill Ruby där vi hade bokat bord för att avnjuta en härlig biff ;)  men på vägen dit får anders och jaana dåligt samvete för att de råkat tagit Julias Zara-påse som hon hade tänkt bära hem kläder i, så dom får för sig att slinka in i olika butiker för att hitta en fin kasse att ge henne ( då en konsumkasse inte dög). Första butiken dom går in i säger kassörskan "Njaaae, alltså.. hm, ni har ju inte köpt någonting så njeee, det kan jag inte ge er" men då säger dom bara "nehe, men då köper vi nånting då" (spontana som dom båda är) och börjar kika runt i butiken och upptäcker att det inte finns en sak under 600 spänn, så dom kliver ut därifrån med svansen mellan bena. Men det dröjer inte länge innan de hittar en ny butik där dom får köpa en fin kasse med rosor på och Julia blir jäätte glad :P

Vi kommer fram till grill Ruby och märker att servicen är ganska bittra, trist. Men skit samma, det är ju brudarna på spring som är ute på galej (Anders och Alfredo är inräknade ja). Jag beställer en minibiff med bearnése och bakadpotatis som för övrigt var så jääävla god! Här dricks Dry martini ( som Anders gjorde en jävla utläggning om hur den skulle skakas och blandas och grejas med och jag börjar med att spilla ut halva i knät, pinsamt) även några flaskor rödvin slinker ner. Nu har föresten oxå Vår gode Samuel slutit sig till gruppen, härligt. Efter Ruby springer vi springare vidare och hamnar på nåt jävla vänster på Engelen där Anders komponerar sin andra drink. Här dricks även lite Hof och ännu mer rödvin. Men efter att Livebandet dragit igång och vi blivit näst intill blåsta av stolarna eftersom vi satt precis nedanför scenen så tröttnar vi och börjar vår vandring vidare. Det blir upp mot slussen och vi stampar in på Fenix, rätt nice hak. Anders komponerar sin tredje shot och fjärde drink.

Tyvär kan jag inte berätta om allt som händer på alla ställen för då kommer den här bloggen aldrig ta slut.

Vi går ifrån fenix och Jaana (lite lätt överförfriskad) får för sig att hon är hungig, så jag skojar med henne och säger "ska du inte ha en danskepölse" det glimmar till i hennes ögon och hon är borta på en sekund, tror ni inte att människan en stund senare har köpt danske pölse till hela gänget och flera gånger om, hon och anders racear fram och tillbaka mellan oss och korvståndet och lämnar föda till oss. (Hur stora är oddsen att dom säljer sån korv just där, just då?) Tillslut får vi sätta jaana hem i en taxi för att hon överhuvudtaget skulle överleva natten :P hahaa..
Sedan blir det vidare igen och vi går in på.. vad fan hette det !? Femtifyra eller trettifem eller nåt :P tror mer på det första haha.. Jaja, man kan inte komma ihåg allt som händer här i världen. (A)
Här dricks mera öl, Alfredo spelar och försöker köpa ännu mer öl fast han oxå kanske borde åka hem o vila ögonen lite ;)

Efter ett tag går Julia, den tråkmånsen hem. Nu är det bara Jag, Samuel, Alfredo, Isabell och Anders kvar. Jag och Isabell släpper alla hämningar och börjar shakea loss på dansgolvet, Alfredo kommer efter han med. Anders får fnatt och köper in en skumpa till som vi suger i oss allihopa, jag och Samuel under väldigt seriösa omständigheter med viktiga snack om viktiga saker. Lite mer dans... jag och Isabell går till baren och jag beställer en varsin Grasshopper, lite mera dans och nu dansar även Samuel och Anders, härligt. Jag och Isabell till baren, köper varsitt glas vin, Samuel dricker upp halva mitt röda (dumming!)

Alfredo går ut och röker och kommer inte in igen, så vi går allihopa och det bär av till Mac Donalds och Seven Eleven och hej och hå. Sen blir det hemgång...

Och det som är osagt nu, förblir också osagt efter en utekväll med Spring-folket.

"jag orkar inte skriva ordentligt men vill ändå komma ihåg de här episoperna i mitt liv"

I tisdags var jag på gröna lund och vann en sån där jättestor Toblerone, och toblerone är ju gott så det var nog den lyckligaste dagen i mitt liv!

och imorn stänger Spring för sommaren och jag slipper alla galna jäntor (ja anders räknas som en jänta), så efter jobbet ska vi ut på galej och äta gott o dricka vin.. och det är ju trevligt så det blir nog den trevligaste dagen i mitt liv. (nästan) .. inte..
Nej men det blir nog skoj ska ni se!

Har äntligen börjat få svar från lite hästägare.. Hoppas på en arab i bro! Verkade skit nice! Får se hur det blir! :D
(Nej jag ska inte köpa häst, vill bara ha en liten rackare att rida på nån dag i veckan!)

jobb till sommarn =)

Fick föresten reda på i lördags att Polstjärnan har fått tillstånd från gatukontoret och alla andra viktiga personer som får tycka till att ha sitt kaffé i sommar! Så jag är redan schemalagd och lovad jobb. Spring (mitt nuvarande jobb) stänger fredagen den 29:e, veckan efter midsommar. Så jag börjar direkt på Polstjärnan efter det.

Känns skönt att ha ett jobb även nu under sommarn när Spring är stängt. Hoppas bara att jag kan byta pass med folk så att man får lite ledigt och kan komma ut till landet och göra andra trevliga saker! Jag har ju inte bokat in någon semester nu, så jag kunde inte tala om för Gunilla innan när jag ville vara ledig, så vi får hålla på att byta med varandra för att få semester. Men men, det löser sig nog.

långpannor och beachpartyn..

Igår vare polstjärnan för hela slanten. Det var en 60 årsfest där, jätte kul! Jobbade rejäl långpanna, 12-03. Skulle egentligen bara jobba 12-22, men fram åt kvällskvisten där drog dom ju igår bar och disko o grejjer! Åh då vart det ju skit skoj när man fick sälja lite sprit ;) Så inte fan gick jag hem inte, nepp!

Borde ha varit tröttare än vad jag var för jag var på 3 60 med gänget på Beach Party på fredagen (dansade dock inte i bikini som vissa andra gjorde =P ) Det var riktigt skoj faktiskt!

Idag blev det sova till 13.00, gick upp, åt frukost, la mig framför tv:n. Har inte gjort så mkt. Var nyss nere och handlade för jag ska laga tacos tills mamma och pappa kommer hem från landet. Nice =D

Betyg - att man aldrig bara kan få bli nöjd.

Hm, jag trodde jag var färdig nu och bara kunde...
.. skita i allt, eller i skolan iaf..

Men idag när jag fick hem mitt slutbetyg så fick jag se att
jag fått VG på mitt projektarbete och det var då fan inte vad jag hade
tänkt mig! Dessutom sa häst-malin ´det där kommer du få MVG på, kanonbra`
Tack och bock sa jag och tänkte inte mer på det, inte heller på att kolla upp vad de
satt för betyg på mig. Så jag blev faktiskt jätte besviken
(Jag VEET, VG är ett bra betyg, och ett MVG höjer bara min procent med
typ 0.13 procent :P men nu hade jag ställt in mig på annat)

Så nu måste jag försöka få reda på vem som betygsatte mitt projektarbete
och då oxå höra en jääävligt bra motivering till betyget som sattes.

Jag nöjde mig med VG i Svenska B, då ska jag fan ha ett på projektarbetet.
Med tanke på hur mkt tid, restid, svett, slit och framför allt stress
jag har lagt ner på det där fucking jävla arbetet. Jag blir bannad!
Dessutom blir jag skit förbannad på mig själv som bara tog det där
MVG förgivet. Jag fick nån slags storhetsvansinne när jag fick så mkt beröm för det.
Jag fattar inte varför jag bara inte frågade nån jääävel vad de hade tänkt att sätta
för betyg, då hade jag kanske inte blivit besviken. Men nu blev jag det.
Bara för att jag hela tiden ställt in mig på ett tresiffrigt betyg.

Jag är för dum ibland =P

Idag tog Linnsan studenten, så jag har varit på hennes mottagning och myst!
Var trevligt.

***************************
För att visa att man inte alls blev
rädd när man hoppade till,
kan man hoppa upp och ner
ett par tre ggr lixom för att
motionera sig.
Nalle Puh
***************************

Stureplans äventyr och taxi-krockar!

I onsdags var en trevlig dag..
Först gick jag och Viktor runt på stan och kollade lite, sedan drog vi till grönan en stund
innan han började jobba, åt glass och solade.. På eftermiddagen/kvällen träffade jag Amandha, Anne-lee,
Johanna, Hanna och två små pojkar som jag inte kommer ihåg namnet på.

Vi åkte till Hornstull och satt vid ett bad och chillade i solen. Bikinin var med så det blev även
ett isande dopp, usch det gjorde nästan ont o bada. Så kallt var det. Amandha simmade runt som en sjöjungfru
i vattnet och tyckte inte alls att det var kallt.

På vägen hem bestämde vi oss för att ta ett glas vin på en uteservering. Alla bangade utom jag, Lee-lee och Mandish. Så vi rör oss mot stan, och hittar inte en enda najs uteservering, tillslut kommer vi till Berns och funderar på att sätta oss där när pappa ringer, som precis varit på fotbollen Sverige - Island och säger att han och lite folk skulle till Sturehof och träffa Kristian från Nores.

Så vi drar in där, ligger lite lågt i början och Kristian bjuder på vin. Men efter ett tag börjar vi även med drinkarna, och då går pappa hem. haha :P Det slutar med att det strömmar drinkar från alla håll och kanter. och framåt ett-snåret där nån gång ringer Chaplin- Per anne-lee och säger att vi borde komma till chaplins och hälsa.

Så vi tar en taxi (jag som ALDRIG åker taxi) den lilla korta biten mellan stureplan och hötorget. Men vi hinner inte åka i mer än 30-40 meter när Taxin framför nitar för ett par gående och vår kära taxichaufför kör in i den framför. GRATTIS!.. Så vi racear där ifrån och tar en ny taxi, den nu ÄNNU kortare biten som var kvar.

Den här korta resan kostade oss 58 kronor, 58 KRONOR, fattar ni varför jag inte åker taxi.. dyyrt..

jaja, tillslut kom vi iaf fram till chaplins, men det var sånt odrag att vi bara ville gråta.. SÅ vi sket i Per och åkte hem!

Hahaa! äägd!

Haha, det var så roligt, och det gjorde mig så lycklig!

Efter att ha spenderat hela dagen ute i solen på stan och en stund på grönan med Viktor
började han jobba och jag drog mig hemmåt. Tog bussen (lat som jag var) och klev av vid kungsträdgården, för att kolla vidare i lite butiker.
men jag insåg ganska snabbt att dom stängt för dagen redan kl. 5, eftersom det är röd dag.

I exakt samma sekund som jag märker att allt är stängd tänker jag...
... jaja, då kan jag ju gå hem och räkna matte då.
För att i nästa sekund komma på att..
.. det behöver jag ju inte! för jag är K-L-A-R!

SUCKER!

Jag gick leende därifrån, hemmåt, och satte mig framför datorn och bara lekte istället.

och det känns så jävla bra !

Matte C - kursen slut..

Fy i sataana vad jag har kämpat med den där jädra matten asså!
Hur länge som helst känns det som.
Den har nästan förstört mitt liv, jag har varit så sjukt stressad under den här tiden..

Men idag hade jag tagit ledigt från jobbet,
och åkte ut till Berga för att plugga lite och sedan skriva prov...
... på sista kapitlet! Kändes helt sjukt att äntligen vara framme vid slutet jag
aldrig trodde skulle komma.
Jag pluggade lite på förmiddagen och sen kanske 45 min efter lunch.
sedan bestämde jag mig för att skriva.

Jag räknade igenom talen, det var bara 7 st... och sen var det klart.
Jaha?
Jenny rättade och det visade sig att jag fått VG på provet...
... och nu var det ännu mera slut, så slut som det bara kunde bli.

Jag har kämpat med det här i månader, skrivit G på proven,
tagit hjälp av Heikki (vilket han ska ha stort tack för), knappt kunnat somna på
kvällarna, det har knutits i magen så fort jag gjort nångot annat än att plugga.
och nu bara går jag och skriver sista provet och det är slut!

Jag kan inte fatta det!

Men fy fan va skönt! Nu kan man pusta ut, nu ska jag börja leva igen!