...ett desperat letande efter en liten härtkrake att få sköta och pyssla om, är det för mycket begärt?..

 
Jag blir så himla ledsen!

Nu har jag i öööver 1 månad letat efter en liten medryttarhäst, som jag kunde få ta hand om och klappa på och rida på och jag har utan några som helst framgångar hittat någon. Inte ens en väldigt liten!
eller jo, jag hittade ju den där ute i kungsängen, bro som jag skrev om förut. Hon som skulle höra av sig efter semestern. hon hörde aldrig av sig, så då gjorde jag det. Och hästen var fortfarande ledig! HURRA! Bussen stannade ju så fint precis utanför stallet och allt verkade så himla.

Så skrev hon i senaste mejlet att jag skulle kolla upp resväg och överväga hur mkt tid jag ville tillbringa i stallet och sådär, så kunde vi ju ta o ses o hälsa på hästen och titta i stallet!

Sara, JÄÄTTElycklig råkar säga till mamma. "jag tror jag har hittat en medryttarhäst"  men det skulle jag inte gjort. För när jag satte mig för att kolla hur man åkte och hur bussen gick och så upptäckte jag till min fasa att bussen typ aldrig gick. Eller jo typ mellan 14.00 och 18.00 dit. och sista bussen hem gick typ 17:30 ungefär, det var lite svårt att tyda busstabellen. Det är ju verkligen totalt värdelöst, med tanke på att man brukar få räkna med 3 timmar i stallet om man ska hinna med allt! Så dit kommer jag..
.. men hem då?
Fuck!
Så vad gör jag nu?? jag saknar ju dom små hästmularna så att det knyter sig i hjärtat när jag tänker på dom.

Hästkollaget

"En blomma och en kanin ritad med vänster hand"

det luktar gott från köket.
Det blir pannkakor idag. Stackars oliver, vi har tjatat hur mkt som helst.. =)
Men vill man ha nåt så måste man kämpa för det...

idag har jag ritat en teckning till Stefan, han blev jäätteglaad! "E blomma och en kanin ritad med vänster hand" heter den! och den är verkligen ritad med vänster hand också. Det var nog den finaste teckningen jag gjort i hela mitt liv tror jag. Även fast kaninen egentligen inte skulle vara där. den råkade bli när jag föst skrev fel när jag skulle skriva namnet på bilden. Då fick jag rita en liten kanin över det felskrivna. Ni som har den äran att känna mig och få träffa mig kan ju få se den nån gång. Jag har tagit kort på den med mobilen. Funderar på om jag kanske ska kopiera den oxå.. hmm.. Skulle va nåt det va.

Nu är maten klar! Jag måste springa upp i köket!!



Ugnspannkaka, inte min favorit. Men klart ätbart. Det mesta är ätbart, eller jag äter iaf det mesta. 
Har ont i magen nu. Åt ett Wienerbröd innan lunchen, det var en mkt dålig kod. Magont gör ont. Mjääkk..
Idag vill jag faktiskt göra ngt roligt. Igår var jag hemma och socialiserade med familjen som kommit hem från landet nu. Jag gick o la mig jättetidigt, sov jättelänge och ikväll vill jag faktiskt göra nåt skoj efter jobbet! Imorn är jag ledig, ska visserligen upp jättetidigt. U-mottagningen, jävla pills. Men det är strunt samma för till kicki får man komma hur man vill.

Undrar om mamma blir ledsen om jag inte är hemma med henne? Pappa har ju åkt tillbaka till landet, fy fan, han bara steker nu. Jobbar typ ingenting, eller gör det när han vill. Han har bara massa semester och spelar golf hela dagarna. Jag har inte umgåtts så mkt med min familj den här sommaren. Jag har ju jobbat och dom har varit på landet. Så det är inte mitt fel. men nu när iaf mamma äntligen är hemma, borde jag vara med henne då? Särskilt eftersom jag åker till mantorp på fredag och hon utomlands på lördag. . .
Knepigt det där.

Undrar om jag ska ringa Anders nu?

när dom är sådär lagom..

nu äter jag vindruvor. och dom är sådär lagom stora, ungefär som små röda körsbär. jag har inte stött på en enda kärna. för dom är ju bara ungefär sådär lagom stora, sådär som körsbär. och söta är dom oxå. sådär lagom fantastiskt söta. så att man inte kan nöja sig med en näve. utan skulle kunna äta alla. hela klasen. dom är ju så små och runda, och dom är så himla goda. jag skulle vilja äta alla.



druvor

ville bara att ni skulle veta det.

jobb,jobb,jobb,jobb

Sitter på jobbet nu igen.. =( Tråkigt som fan.
Ville verkligen inte gå upp i morse, jag låg vääääldigt bra i sängen. Trots diverse snarkningar ;) Du var verkligen jäättetrött!

Jobbade på elfvik i lördags. Med Johanna. Det var faktiskt riktigt kul, var visserligen ganska trött då vi varit på race på fredagen, kommit i säng sent och sen jobbade 13 timmar. Men jag gillade Elfvik. Det var skönt att äntligen få jobba med folk som hade koll, höll sig på sina platser, aldrig latade sig, höll goda miner hela tiden och var allmänt trevliga. Det är sånt där som ibland kan brista lite på mitt andra jobb. Det börjar på P. =P

Hur som helst var det bröllop, med massa engelskmän och skottar. Det var verkligen jääättebra gäster. Sjukt trevliga hela kvällen, hjälpsamma och tackade så fort man tittade på dom typ. haha
Dessutom, när klockan slog 02.00 och DJ:n hade spelat klart sista låten, protesterade alla lite, men accepterade, tackade så mkt och gick..
.. VA? alla bara går utan protester, ingen ligger och krälar i hallen, allt gick bara så himla enkelt.
Detta är ett mkt ovanligt beteende bland gäster på fester. men vi var lyckliga och kunde städa och gå hem ganska snabbt. Får väl se om det kan bli nå mer Elfvik senare kanske.

Nu ska jag och Malin gå och handla färg till caféborden på 118..

Vad skulle världen vara utan.. Aloe Vera?

Det här inlägget skulle jag vilja tillägna Aloe Vera i alla former.

Som jag en gång för gansla länge sedan gjorde med Ikea-kassar ska jag den här gången skriva om varför jag aldrig skulle klara mig utan Aloe Vera. Vår familj, eller iaf mamma och jag är storkonsumenter av den underbara produkt. Jag har flitigt använt linimentet, särskilt under den perioden min rygg var som sämst då jag aldrig hade kunnat leva utan min Aloe Vera Heath lotion. Vi har även haft diverse Aloe Vera drycker, och Aloe Vera lotion hemma med gott resultat. Något annat som konstant har funnits i vårat hem de senaste åren är Aloe Vera Gel. Denna härliga genomskinliga smet är bara för underbar. Har du bränt dig i solen? Har du köpt ett par nya skor och fått jättevattenblåsor på fötterna? Har du ett sår? Är din hud torr? Har du finnar? Det spelar ingen roll vad det är. Du kan alltid lita på Aloe Vera gel.

Det här med blåsor på fötterna.. hehee, ja, jag har köpt ett par till skor. Dom var jättesnygga, jättesköna, jätteperfekta och gav JÄTTEskavsår och JÄTTEblåsor på fötterna efter en heldag på stan.. (A)
Dom här skavsåren fick jag i förrgår, men då jag inte varit hemma ordentligt har jag inte kunnat använda min Aloe Vera Gel på dessa groteska sår. Men igår när jag kom hem smörjde jag på Gelen flera gånger och när jag idag sätter mig framför datorn, lägger upp fötterna på skrivbordet och råkar titta på mina fötter ser jag inget speciellt på dom... Jag vrider tillbaka huvudet till datorn igen och efter en stund slår en liten tanke mig. Det var inget speciellt på min fötter...
Blåsorna är BORTA! Det är bara lite spår av dom största kvar! It´s a halleluja moment!

Dessutom var jag, Anders, Tysken och Karro ute och åkte båt igår i gassande sol mitt på dagen. Så jag blev lite röd på axlarna. Så även där smörjde jag in mig med denna fantastiska gel, och jag ser icke ett spår av denna rodnad idag!

Därför var jag tvungen att tillägna Aloe Vera ett helt eget inlägg i min blogg. Ibland undrar jag hur jag skulle gjort om jag inte haft dessa produkter hemma...

kräftskiva på jobbet? - Höjden av lathet!

jag försöker få alla på jobbet att ha kräftskiva här imorn.
Jag hittade kräftor i frysen så jag och Oliver tinar dom nu.
Men så kom jag med det (om jag får säga det sälv) briljanta förslaget att ha kräftskiva här efter att vi stängt imorn. Vi har ju allt, kräftorna, lokalen, SPRITEN! dessutom har vi ju inte ens inventerat hela spritförådet än så det är ingen som vet hur mkt sprit som skulle råka försvinna isåfall. "För man vet aaldriig" Som Anders skulle sagt.

BRA SKIT!




Hahahaa Höjden av lathet.
Jag sitter vid kassan nere i foajén när telefonen ringer. Jag svarar, och det blir nå knäppt. Hörs inget.
Det ringer igen och efter en stund hör jag stefan som sitter uppe på kontoret i bakgrunden.
- Men vad håller du på med!??
- Jahaa ska jag lägga på
säger jag.
- Neej! jag försöker ju ringa ner till er för att fråga en sak. Glömde dom kvar några kavajer eller så efter den där festen som var senast?
- Ringer du ner hit för att fråga det?? Vägra gå en trappa ner och fråga.
- Ja... Man ska inte röra på sig i onödan.

Stefan är tillbaka fråga semestern. Allt är som vanligt. "Stå inte där och häng"

Vem är det som hänger nu säger jag bara! hahaa



Åååh! Jag är så jävla trött på att sitta på Polstärnan nu. Man gör ingenting på hela dagarna. Vi har så lite folk att vi till o med kan sitta och äta med jobbkläder på ute i foajén. För det är ändå ingen som kommer in hit och ser att personalen latar sig...
Nu ligger till o med Martina i en av sofforna, har gjort det ett tag nu, slår vad om att hon sover.
Jag vill gå hem. 40 minuter kvar. Det här suger.



Nu åt jag ett till Wienerbröd..
Vad ska jag annars göra?
Jag mår illa nu.
Det blir så när man har ätit en kladdkaka, e morotstårta, en äppelpaj och wienerbröd.
Observera att jag inte åt hela tårtor och pajer utan bitar ut av dom.

När inspirationen tryter kan man alltid gå till dig.

Hon är Söt
Hon är Snäll
Hon är Vacker
Hon är Sprudlande
Hon är min Sushibrud
Hon Inspirerar mig.

Det är du som fått mig att börja blogga ordentligt igen.
Dig kan man alltid gå till när man har tråkigt och få läsa en grym blogg (TheMandy).
Tack sötnos.

TheMandy




Det är Ok att bada på Krogen !

Frågan är hur OK gårdagen var egentligen...

Beachpartyhelgerna på Chaplins fortsätter och Sara och Lee-lee får för sig att vi ska gå ut o dansa. Kvällen börjar bra, jag, Anders och Lee lagar först mat hemma hos Anders, blir väl en och annan öl och 2 glas rödvin på det. Sedan kommer även Ludde och joinar oss.
Kvart över 10 kan inte jag och Anne-lee hålla oss längre så vi sätter oss på bussen och åker in mot Chaplins. Som vanligt varmt välkomnade traskar vi in, träffar Mario första vimmelbilderna är tagna. Hahaa, kan ju bara tänka mig hur vi ser ut. Sedan går vi bort mot kök och kontor och fixar drinkbiljetter. fler bilderännu mera vin.
Jajaa skit samma, jag behöver inte berätta vad vi drack under kvällen hahaa..
När vi senare står i baren igen råkar jag stöta till en tjej med min väska så jag ber om ursäkt och vi hälsar och börjar prata med varandra och det slutar med att vi hänger med dessa tre brudar från Umeå under kvällen, sköna som fan!

Mkt händer, vi dansar, Anders och Ludde kommer oxå. Sedan får Anne-lee för sig att hon ska bada. Folket tjatar på mig med. Jag bangar först, för jag skulle ju inte bada, men då kommer någon bakom mig och sticker en drink i handen på mig och visar mig in bakom röda bandet. Per! Din jävel. Hahaa, Då kunde jag inte säga nej längre utan tänkte skit samma! Det blir kul. Och jag badade! Hahaa.. Det här är knappt ok. Hade varit lite mer ok om jag hade haft bikini men det hade jag inte så det blev till att bada i underkläderna.

Efter ett tag kliver vi upp ur bubbelpoolen och jag ber Per om en handduk. Då sticker han till mig, jaa juste, en liten jävla handduk. nänänä, jag ska ha badlakanet gör jag klart och det får jag hahaa..

Senare hoppar anne-lee i badet igen och det blir ett jävla tjat på mig igen! Nu hade även Fylle-ludde lagt sig o plaskat så  va fan! Hur ofta badar man på krogen och det svalkade ju skönt så. Jag kliver in bakom röda bandet igen och går fram till lee-lee och viskar i hennes öra att jag badar med henne nu igen. Då vänder hon sig om på en halv sekund, sliter av mig klänning och drar ner mig i poolen med ett jätte PLASK! Jag hann inte ens få av mig båda skorna.  Tack lee-lee.. Nu såg man ju ut som en blöt katt oxå! HAhaaa.. Ber om bildbevis, Mario fotar en dyngsur sara i en pool på chaplins. Jag säger bara fy fan va jag var läcker och as full! haha. Efter en stund kommer dom dit med skumpa till oss oxå! Smaskens.
Nu badade dessutom två av norrlandsbrudarna oxå!

Men alla kvällar har ett slut och vi kliver upp ur poolen, Lee-lee hittar inte sin mobil. Bra där! Vid det här laget är min klänning genomsur (undrar varför, det var ju nån som kastade ner mig i poolen) Zeb kör hem lee-lee och den historien slutar vi där. haha.
Jag, Anders och Ludde går in på donken, Ludde står för käket. Sen tar vi taxi hem, och då märker jag hur fulla dom där två var! och jag trodde jag var den stupfulla.. haha.. Anders skämtar jättekul om att Killar med hjärna kör bil med stjärna när vi sätter oss i merca-taxin. Som om han aldrig har hört det nån gång tidigare. Väl hemma hos Anders, pröjsar jag taxin och dom andra kliver ur. Anders glömmer stänga dörren haha.
Ludde lägger sig på soffan och sussar sött.
Jag och Anders går o lägger oss i sängen.

Kl. 10 vaknar jag idag och eeh, råkar väcka Anders oxå.. Runt halv 11, 11 nån gång hör vi även hur ludde har vaknat så Anders ropar på honom. Då kommer han inrusande och gör ett mastodonthopp rakt ner i sängen och landar härligt utstreckt på sidan över oss. Skönt.

Sen blir det sola hela dagen!

Jag kommer skratta så sjuuukt mkt när helgens vimmelbilder kommer upp sen! Men jag måste säga att det både är med förväntan och vånda jag väntar... Sara och Lee-lee fulla som höns, springer runt och Shakear på chaplins! Kan bara sluta på ett sätt!


En liten olycka med taket på jobbet.

Idag hände de en ganska komisk grej på jobbet. Jag har fan inte en aning om hur jag ska beskriva det här så att alla andra oxå kan få tycka att det verkade som en kul händelse. Men jag gör så helt enkelt att jag berättar vad som hände bara, rakt upp och ner! Det blir nog bäst.
Som alla andra tråkiga dagar på mitt jobb satt jag vid kassan och halvsov eller surfade på internet eller nåt, när Oliver, kocken kommer ner från köket och ropar att jag måste komma o kolla på en grej. Jag svarar, men jag kan ju inte lämna kassan. Oliver erbjuder sig då att stå uppe i trappen ner till foajén och kolla så att inga kunder kom. Jag knatar upp på hans förmaning, går förbi frukosten utanför köket och ju närmare jag kommer trappen som går ner i stora salen desto mer framträder något som visar på ett kaos. Till min grymt stora förvåning ligger typ halva taket på golvet!
Eeeh.. Ingen har öppnat dom dörrarna på säkert en vecka, så någon gång under veckan har alltså putsen i taket rasat ner och orsakat ett smärre kaos. Jag och Malin blir som paparazzifotografer och börjar direkt ta kort på detta ting med mobilerna. Tyvär kan jag inte lägga upp dom bilderna här då jag inte får ut dom ur telefonen. Men jag ska försöka fixa det så får vi se om det kommer upp vid ett senare tillfälle kanske!

Såhär såg det iaf ut innan raset, och där pilen pekar är det ett hål i putsen på typ 1.5 * 2 meter.. Hahaa



polstjärnan

Kära Granne!

Kära Granne!
Det ÄR inte ok att ha hissen för sig själv. Vi vet att du äger tolv miljoners vindsvåningen här mittemot och att du kan ta hissen ända upp i lägenheten. Men det betyder inte att den är din för det!!
Jag (och alla andra i det här huset, särskilt dom under oss med barnvagn) skulle oxå finna det trevligt om du, när du åker bort över en helg eller längre verkligen såg till att du har stängt dörren till hissen så att vi, under tiden du är borta kan använda hissen som vi vill.

För min del känner jag att den kommer mkt väl till pass efter en helkväll på krogen, när man lite lagom överförfriskad vinglar hem i högklackat! (tänkte skriva höglackat där, men ingen skulle fatta det utan ta för givet att jag stavat fel) Då är det inte kul att behöva påbörja en bergsklättring upp för mount everest, då jag som du oxå bor högst upp! Detta brukar ofta isåfall resultera i ett krypande upp för sista trappstegen med stora andningssvårigheter och att jag dessutom får hänga mig i dörrhandtaget för att överhuvudtaget upp till nyckelhålet där jag ligger på dörrmattan OCH KAN INTE ANDAS!

Oftast brukar jag kunna ta mig in i lägenheten innan det börjar svartna för ögonen (pga syrebrist i hjärnan) men jag finner ändå inte detta beteende varken skoj eller Ok.

Är det såhär vi vill ha det? För isåfall ska jag nog se till att inte smyga nästa gång jag kommer hem kl. 5-6 på morgonen sådär lagom rund om öronen. Vem vet, Jag kanske till o med plingar på.
Jag hoppas för både din och min säkerhet och sömn att vi hädanefter slutar upp med detta egoistiska uppträdande och ser till att vi stänger hissdörren ordentligt efter oss.

Tack så mkt.

En helt underbar dag bara!

Vaknade, Frukost, PussHej, duscha, sminka, traska...

... Ner på stan och träffade Johanna, vi tog en fika på Café Madeleine, pratade lite. Kom fram till att johanna gillar chaplins och chaplins gillar henne! Sedan drog Johanna till Viktor som fyller år. Jag knatar upp till hötorget och möter Amanda. Det blir som vanligt Sushi!
Jag och Amanda och Sushi är en jättebra och härligt kombination. Vi satt och pratade om mkt vettiga och ovettiga ting och jag tror nog att vi båda fick ur oss en del som behövde ut! Efter Sushi´n var Mandy tvungen att åka hem till sin vän tvättstugan som behövde matas, så jag gick ner på stan.
In på H&M, hittade inget, In på Gina, hittade inget, In på MQ, TOKREA, hittade massor, provade, en sak passade, en tubtopp, svart, ganska festlig, men jag ska prova den hemma och se hur det känns. Är inte helt säker på att jag vill behålla den! Efter det, in på Wedins...
.. Dom där jävla Don Donna skorna är fortfarande på Rea, har varit det i en månad. Dom bara skriker på hjälp efter mig. Jag var tvungen att prova dom en tredje gång... Dom passar fortfarande inte.
Som jag trodde
. Jag älskar dom skorna. Men det är bara att inse. Dom är inte för mig. Fast både skorna och jag vill ha varann!

Jag måste säga att jag finner ett stort nöje i att läsa Themandy´s blogg. Jag tycker inte att du är besatt, jag tycker bara att det är hur bra som helst. Så bra att jag till o med började gråta en gång (jag veet, jag är lite blödig (A) ). Man får tycka precis vad man vill! och man får skriva vad man vill oxå.
" Den vise talar om vad han ser, dåren vad han hört "

passioner i livet.

Ååh, nu under min lilla korta semester har jag hittat min passion i livet!

Att ligga i en solstol en hel dag och lyssna på Lars Winnerbäck. Det finns inget bättre tidsfördriv när man är ledig några dagar. Först hade jag tänkt ligga och läsa, men efter ett tag fan jag lixom just som ut att det var sköna att bara ligga o lyssna!

Hade en nice, men speciell födelsedag igår.
Solen sken hela dagen, så ja. Jag låg o lyssnade på Winnerbäck i en solstol. Men framåt 3-4 snåret rullade pappa ut sin Citroen B 11 och vi åkte iväg mot Surahammar för att fika vid kanalen. Jo tjena, vi har knappt kommit halvvägs innan bilen tvärdör och VÄGRAR Starta.
Grattis på födelsedagen sara, men längre än såhär kommer ni inte. Så efter 2 ½ timmar väntande kommer Calle förbi och bogserar hem oss!
Väl hemma, går det väl en kvart sen hoppar bilskrället igång utan problem och pappa kan köra in den i garaget igen :S Snopet.
Sedan tar vi ett säkrare kort, Marcus bil och kör in till köping istället o käkar plankstek på Gillet! mums!

när man inte vill gå.

Ska gå om 10.
Tåget går om 50.
Jag vill inte gå, för jag tror jag kommer sakna dig då.
Skulle helst av allt gå hem till port 54.
4 dagar på landet går fort.



Hjälp! Jag har blivit ett dregg...

usch.. Nu har jag bott själv hemma i typ två veckor och det har bara blivit värre och värre. Jag har dragit fram grejer som en jävla galning och sen bara slängt dom.. Slängt dom överallt, och sett dom, det har jag gjort, men jag har inte orkat göra en extra rörelse för att plocka upp dessa ting. Jag har låtit matlådor och stekpannor stå i flera dagar och det är inte likt mig. Jag hatar disk, jag blir äcklad av disk om det står i en dag. Jag har inga problem med att diska eller ta i andras disk o så.. Det är bara det att jag klarar oftast inte av att se det stå där och äckla till sig för att jag sen ska ha min mat på den. Nej usch. Men nu! Nu har jag till o med låtit disken bara stå.

och fråga Micke, jag har snackat om i över en vecka att jag ska städa mitt hem. Sen tog jag tag i damsugarn iallafall och damsög lite snabbt och smidigt men allt det andra då? Min rena tvätt som legat överallt i hela längeheten nu as länge? Vad fan hände med det. Ingenting. och mitt rum?!?!! Gaaah! Det ser förjävligt ut, och ibland gör jag en snabbrengöring och stoppar iaf in alla min 10 tusentals klädesplagg i garderoben, men något mer händer inte! Jag och mamma skulle ju göra jättefint i mitt rum och köpa nya möbler o så. Jag fick ju för fan ny säng för att vi skulle piffa upp lite så småningom. Men nu har jag haft min nya säng i ett halvår och det ser fortfarande ut som efter tjernobylkatastrofen. Men jag orkar... jag kan knappt gå in i mitt rum längre för att jag bara blir så jävla matt av att se hur det ser ut. Som om det vore någon annan som hela tiden stökade ner vartefter jag städade. Men så är inte fallet!!! och jag vet ju om det. Men jag klarar bara inte av det. jag klarar inte av pressen och det tråkiga med att städa. jag har aldrig varit en städtant och kommer aldrig bli det heller.

Men vad fan ska jag göra?! Jag vill ju inte ha det såhär och ibland får jag riktiga ryck och tänker, YES idag ska jag fan städa hela jävla Sverige och det ska bli så jävla snyggt. Men när jag har hållit på en stund så klarar jag inte av det längre. DET GÅR FAN INTE!

Men idag fick jag ett rätt bra ryck och började städa, och det är betydligt bättre än innan, det måste jag säga. Men det är fan långt ifrån bra. Iaf i mitt rum. Sen är saken den att jag har alldeles för mkt saker i mitt rum som jag måste slänga. Men det går inte heller, jag kan inte bara slänga nånting. TÄNK OM! tänkt oom jag skulle använda den här saken en ända jävla gång i mitt liv?!?!

jag veet.. jag kommer aldrig använda en ända jävla pryl som ligger i mitt rum nå mer. Men sen sparar jag saker oxå för att det är lite kuriosa. Man tänker, men guuuuud va gulligt, det här var den där illaluktande lilla elefanttvålen som jag köpte för min allra första veckopeng. jag kommer aldrig använda den, eller ha den framme, aldrig titta på den, eller ta i den. Varför ska man spara den?
Det ska man inte. Men jag klarar inte av att slänga den.

Gaaah, förstår ni hur jag har det. Det måste bli ändring, jag måste prata med en terapeut om det här alltså...

Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret. o de gör banne mig Håkan med sin musik

Jag undrar om jag kanske lyssnar lite för mkt på Håkan Hellström?
idag kom jag på mig själv med att sitta och sjunga med i en av hans låtar (jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mkt att jag hatar mig)
(vilket för övrigt måste vara en av världens längsta låtnamn). Hur som helst, jag satt där och sjöng med i låten utan att jag ens tänkte på det. Jag satt samtidigt på nåt vänster och funderade på annat, medan jag tittade i folks gallerier och läste deras bloggar.
Men ändå sjöng jag tillsammans med Håkan Hellström.
Det är nog speciellt den där låten som är inprentad mest. Texten får en alltid att tänka. den låten kan jag lyssna på hur många gånger som helst, och jag hoppas att jag aldrig tröttnar på den. Texten är en såndär som man orkar lyssna på, o man tar in vartenda ord. På nåt sett handlar inte låten om bara en sak, utan man kan stoppa in den nästan vart som helst i livet.

För några år sedan underskattade jag Håkan Hellström... han, kent och lars winnerbäck. För hallå, det var ju bara små låtsasdeprimeradefjortisbarnsomskärsigiarmarna som lyssnade på dom. Jag kommer ihåg så väl hur dåliga jag tyckte dom var. Men något hände jag tror det var Madde som tillslut övertygade mig, iallafall om Winnerbäck. Nu går det inte att vara utan, jag lyssnar på Håkan vareviga dag och han gör mig glad.
han finns i min dator, hans finns i min mobil, han finns i min stereo, han finns i min radio, han finns i min mp3 och han finns i mitt liv.

Det är aldrig fel att lyssna på när han sjunger. Det spelar ingen roll om man är förbannad, ledsen, arg, besviken, glad, lyckligast i världen, sprudlande eller försöker tagga upp sig inför en krogkväll. För Håkan taggar mig, och han kan få mig att dansa när jag sminkar mig framför spegeln, han kan få mig att springa runt i lägenheten sjungades, han kan få mig att gråta om jag behöver det och han kan få mig att skratta och le.

man kan aldrig lyssna för mkt på håkan hellström, han är lite som en vän som alltid finns där. och det tycker jag är härligt.




Alldeles egna köttbullar.

Jag gjorde HELT egna köttbullar idag för första gången i mitt liv.
Tidigare har alltid mamman gjort dom, men nu börjar jag bli stor och kan vara ensam hemma. Blir man sugen på köttbullar då. Ja, då får man göra dom själv. Då ringer min sin söta mamma som vet hur man gör köttbullar. man blandar och grejar och gör precis som hon säger, och det tar tid, för man är ovan, men sedan blir det bra, för man gör precis som sin snälla mamma säger.
men såhär efteråt saknar man både sin mormor och sin mamma lite, bara för att dom gör så goda köttbullar. och dessutom blev dom inte lika jämt runda som deras, men jag tror det kommer med tiden. Och mina barn kommer också säga att mina och mormors köttbullar är godast i världen. och med tanke på att jag kommer gifta mig med en kock, så kommer det nog bli grymt

det där med köttbullarna.




En annan sak som faktiskt varken handlar om mormors och mammas köttbullar eller håkan hellström är, att jag tror jag dansade sönder mina små tår i fredags på våran galna utevistelse. Jag har nog aldrig dansat så mkt, så länge och så galet på länge, och särskillt inte i ett par pumps med öppen tå!
Så jag tror att mina små fötter känner sig lite hängiga nu. Men dom kommer nog igen!
Bara jag slutar gå i pumps.

Det är svårt!


Dagen då jag träffade en trollkarl.

Har ni tänkt på att dagens datum är 07-07-07,
men det var det inte igår, för igår var dagen då jag och madeleine träffade en trollkarl.

Det började på jobbet, jag tyckte att vi skulle gå ut o dricka en öl efter jobbet och bara prata lite. Så efter jobbet gick vi hem till mig och lämnade maddes packning här, sedan tänkte vi gå ner till Minna´s jobb och hälsa på henne och dricka ölen där. Men dom hade sommarstängt, så det slutade med att vi åkte till nivå 22 och drack 2 drinkar. Under tiden vi sitter där blir vi lite sugna på att gå o dansa. Så vi säger att vi drar till Chaplins, eftersom vi kommer in gratis där och så dansar vi ett tag bara. Det är ingen fara, det var ju så tidigt på kvällen iallafall tyckte vi. Så vi suger i oss lite tequila och sticker vidare till Chaplins. Härligt bemötande och vi traskar in...
... Det är dött, det sitter iof folk och sjunger karaoke, men hur party är det på en skala =) Jaja, man ska inte tappa gnistan. Vi drog till med en Carola - Främling, hela chaplins vibrerade av våra härliga ljusa toner, men vi showade lite och gjorde oss till så det blev bra iaf. Hahaa.

Efter ett tag blir det iaf musik ute på dansgolvet, så va fan, vi kör igång. Lokalen börjar fyllas o Vi hade sjukt kul, efter ett tag kastar sig en människa på oss och vi får en bamsekram, Micke och Robin is back. Det var ju lite skoj o se dom igen.
Ännu lite senare träffar vi på två ryssar, eller rättare sagt, dom träffade på oss men men. Vi snackar lite och sätter oss inne i VIP/karokerummet eller vad man ska kalla det för.
Och medans dom här människorna är o köper varsin cider till oss händer det! En människa sätter sig brevid Madde och säger glatt hej, madde blir nästan skrämd men hälsar tillbaka. Sätter sig gör även hans kompis och vi börjar snacka, det visar sig att dom här människorna är fett sköna och det kommer även fram att det var han som satte sig sist som hade tappat ut en kortlek på dansgolvet och vi hade tänkt, vem fan tar med sig en kortlek ut på krogen. Men i samband med det här tillkännagivandet frågar han om han får göra ett korttrick. Javisst säger vi. Han ber madde ta ett kort ur högen och titta på det (ruter 5), sedan ska hon hålla det hårt mellan händerna, med handflatorna mot varandra. Sedan grejar han runt hennes händer och showar lite o alla skrattar,  han plockar ut ett kort ur högen och frågar oss vad som är på kortet. En båt svarar vi, ok, vad har du i din hand frågar han madde. Ruter fem svarar vi och madde öppnar händer...
 ... och där ligger båten! och han har ruter 5 i sin hand. Så sjukt.
Sedan gjorde han lite fler tricks. Ryssarna drar därifrån, och vi fortsätter dansa. och det var fan länge sen jag släppte loss så mkt på ett så jävla ballt sätt! Folk skingrade sig runt oss, trollkarlen breakade lite och vi dansade på alla möjliga sjuka sätt. Vi var som barn och bara lekte, o vi skrattade o skrattade. Så jävla härliga människor, det var inga hämningar med dom. Tobbe trollkarl trollband oss.

Lite senare när vi är ute o röker ber han mig stänga min vänstra hand och hålla fram den. Sedan säger han åt mig att aska i hans hand. Trollkarlen hokuspokusar och säger att han är från gambia och kan Woodoo o sådär Showar lite igen o vi skrattar allihopa. Folk som står runt omkring tittar oxå. Sedan tar han tummen och mosar bort askan ur hans hand och säger, nu är den borta. och blir tyst.
då säger jag, och nu är den i min hand eller hur. Då bara ler han finurligt och svarar lite stolt japp! Jag öppnar sackta, sackta min hand och ser att jag har en hög med aska i min hand. Det var fan det sjukaste jag har varit med om. Jag vifftade snabbt bort som om det varit en äcklig insekt och kunde verkligen inte förstå.

Sedan gick vi upp och shakeade lite till. och var allmänt knäppa i huvet.

Robin och Micke tjatar om efterfest, och det slutar med att vi åker med Simon och Mario hem till Mario i hökarängen på "efterfest", Zeb och Robin kommer efter, och vi sitter och snackar o dricker. Robin var fett dryg och klarade inte av att bli dissad. Simon var så jävla rolig när han låg (trött som ett as) på golvet hos Mario och knaprade snacks som en hamster. och madde sa att han åt hundmat.

Kl. 06.00 tar vi första tåget hem, landar i sängen här hemma 06.40, sover, går upp 09.00 och går iväg och jobbar! Så ikväll ska jag sova extreeeemt tidigt!.


Det här var dagen då vi mötte en trollkarl och det var fan den roligaste på länge, Vi fyra ägde allt och alla i denna värld. Chaplinsfolket var allmänt jätte trevliga och gulliga och allt var perfekt. (förutom att vi bara sov 2 timmar innan jobbet) men det gick bra ändå =).


jobba,jobba,jobba som Alfredo hade sagt.

Idag börjar man jobba igen då =(
Usch, har varit ledig sen i fredags eftermiddag, ångrar att jag inte tog ledig nåt i sommar när jag hör vad folk ska göra och nu kan jag typ inte följa med på nånting känns det som..
Men sånt är livet så det är väl bara att bita ihop och casha in pengar ;)
Mjääk, ska gå till jobbet om 10 - 15 min nånting.


Idag gjorde jag det.

Idag tog jag steget och gjorde det.
Jag tror det kommer bli bra! Det känns iaf bra nu.

ett svårt jävla S

Jag hatar människor som är svåra att läsa,
man kan aldrig veta vart man har dom eller
vad man ska göra med dom.
Jävla S.