En liten vecka sen sist..

Hur klarade sig folk innan datorerna kom?

- Antagligen ganska bra.
Min krånglar som vanligt.. Orka.

Men nu verkar den ha en av sina bättre dagar och jag har äntligen kunnat ta på mig våtdräkten och surfat ut på internet. (haha). Därför blir det oxå ett nytt blogginlägg.

I tisdag gjorde Sandra akrylnaglar på mig! Hon går ju kurs, så jag lät henne öva på mig (A) helt gratis (A) :P Det var skoj, vart en helkväll med bara massa tjejsnack.

Var ute hos powny  igår igen och i vanlig ordning började det toksnöa ungefär 5-6 stationer innan jag ska kliva av bussen. Mycket trevligt. Så det är bara att byllsa på sig, slåss med hest som inte vill gå ut i kylan igen och rida. Sånt är ju lixom hästlivet. Tråkigt igår bara eftersom ridvolten var STENHÅRD. Det gick inte att rida, så jag skrittade runt i 40 minuter, försökte hitta på lite kul övningar i skritt. LÄTT! särskilt på en häst som gärna springer det fortaste de små pownybenen bara bär. Men men. Det var mysigt. Lite skrämmande bara när ponnyungarna kom in i ungefär en kvart och travade och galopperade runt mig som små idioter för att värma upp sina stackars hästar på den där stenhårda, ojämna och halkiga ridvolten.

Men men, jag sa inget. Orkade inte vara en kärring. Deras hestar, deras val. Dom överlevde nog den där kvarten.

Idag ringde jag karro, hade planerat en underklädesshoppingdag! var ju nån vecka sen nu.
hittade bara nästan det jag var ute efter. Lite tråkigt.
Sen vart det nyårsskor! :D och Nyårsväska. Ok, det var H&M. Men det skiter jag i. För dom var perfekta.

Anders är på Gran Canaria nu, han verkar ha det sjuukt skönt. varmt och gosit! Det värsta var att han sa, "det är nästan föööör varmt. Man orkar inte vara ute..."
.. Men va kul för dig då :P
Jag konstaterade idag att jag redan saknar honom massor och han åkte lixom igår. Det känns som att han redan varit borta en vecka. Tiden går långsamt :(

Imorn kommer Hellströmarna hit! och så blir det Stockholms internationella HästShow på lördag.. Haha.

Varför bada som vanliga människor gör. . ?

Jag har verkligen badat i olivolja idag!
Eller inte bara olivolja, det var mest vatten faktiskt!
Det var såå sjukt skönt! Man blir len som en babyrumpa.
Jag kanske hade i liiite för mkt för jag gled runt i badkaret som en tvål.
Haha, var aas svårt att lägga sig till rätta, jag var tvungen att knipa med tårna om en kant för att ligga kvar och inte drunkna typ..
.. Men bortsett från det var det kanonskönt!


Nu hade det varit skönt att hoppa i säng, men jag mitt smartskafft satte på tvättmaskinen när jag kommit upp ur badet. Så jag måste vänta i minst en timme till för att hänga tvätten :(

Hellre en snabb volvo än en trött porsche..


Har inte kännt mig riktigt 100 i helgen. Tror jag håller på att bli sjuk eller nåt. Därför har jag haft en relativt lugn helg hittils. Var ute hos powny igår (villket var en dum idé då jag red i snöstorm och blev iskall och ännu sämre men men) sedan åkte jag hem till Anders och åt middag med honom. Planen var oxå att samtidigt förkröka för att gå ut en sista gång med Johanna innan hon drar upp till norrland. Men jag var inte så taggad på det så det blev ingen utgång utan en skön (men trött) hemmakväll @ Anders place istället.

Tysken, Benke och grete var oxå där. Vid halv två tackade jag för mig när jag satt och somnade i soffan för tionde gången... Om jag säger såhär, Benke försökte tokskrämma mig två ggr men lyckades inte överhuvudtaget, vilket är ungefär det samma som att jag är halvt stendöd.
Lite senare kom anders oxå och lade sig. Skulle tro att klockan var runt halv 3.

Idag vaknade jag väldigt utvilad! Vi gick upp, åt frukost och åkte vi till garaget och söta gamla Bettan. Hon börjar plockas isär nu, vi kallar henne organdonator. För det är ju faktiskt vad hon är. Kallt som satan var det och efter två frusna men ganska roande timmar (när anders försökte få bort en mutter på supran som vägrade) åkte vi till älvsjö och bilsportsmässan. Det var nice, men jag hade förväntat mig mkt mer och mkt större!

Nu sitter jag hemma och rethostar.. Tänkte ta ett bad för att värma upp kroppen lite. Har hört att man blir len i huden av olivolja så jag vräker i lite sånt oxå! Kan behövas. Sedan blir det nog tidig sänggång. Kan fan oxå behövas, även fast jag inte borde vara trött så är jag det.

Snart åker Anders till Gran Canaria i en vecka! Är så sjuuuukt avundsjuk. Men jag ger honom det ;) Kommer sakna honom när han är där.

Jag börjar bli rädd för våran dator nu! Den börjar krackelera märker jag! Så fort mamma kommer hem imorn måste jag nog få hjälp att bränna alla bilder och allt skit jag har på den här dumburken.

"jag kommer då inte lita på färdtjänst när jag blir gammal!"

Jag är så trött nu att jag skulle kunna luta mig fram, lägga pannan mot skrivbordet och somna.

Jag började NIO imorse :O Igårkväll ställde jag klockan på 07.55. Så tidigt har jag inte gått upp sen jag slutade på Berga. Heelt sjuuukt va jobbigt det är. Men självklart gick jag upp så tidigt alldeles i onödan för när jag kom till jobbet hade Johan, jonatan och Linda redan möblerat tillbaka i princip hela restaurangen i sitt ursprungsskick. Så det fanns ingen anledning kvar till att jag och Sandra skulle vara på plats klockan 9.

Men men, det resulterade ju å andra sidan i 45 min frukostrast. Och det behövde jag! Inte alltid så skoj att leva när man känner sig trött, hungrig och bakis. Men jag vaknade till liv efter rasten och lunchen rullade på bra. Sen blev det begravningskaffe @ spring. Det var helt ok, väldigt lättjobbat och gästerna var nöjda när dom gick.

Medans jag och Sandra snackar massa skit med kockarna och håller på å röjer i matsalen kommer en av farbröderna som varit med på begravningskaffet tillbaka och är blåfrusen. Då har han stått ute i en kvart och väntat på sin färdtjänstbil som hade lovat att hämta honom. Men den kom aldrig. Så han fick komma in o värma sig lite och sen gick han ut igen. kom tillbaka efter ytterliggare 10 min och bilen hade fortfarande inte kommit. Så jag fick hjälpa honom att ringa färdtjänst. Får prata med nån jävla retard estländare som inte kan prata svenska och verkar inte veta vart hon jobbar nånstans för hon kunde inte hjälpa mig.
Jag ringer nån jävla resegaranti, hamnar i kö och kommer inte fram. Ringer tillbaka till retarden på färdtjänst och hon verkar fortfaraande inte ha tagit reda på vart hon jobbar nånstans.
efter mkt om och men, väntan och försökt till att få dit den där bilen så slutar det med att den här 80 åringen fick ta en taxi till slussen och sen åka komunalt därifrån!

Fuck jävla färdtjänst! Det var så hemskt å se den stackarn. Så himla hjälplös. hade ingen mobil och kunde knappt ringa själv till dom där jävlarna. Kunde lixom inte ta sig hem själv. Jag säger då det. Tur att vi var kvar på spring för annars hade han fan stått där utanför och frysit än!

Allt är bara så bra!

Jag har börjat använda mitt gamla nummer igen! ! ! Har ni det inte, får ni fråga om det. Så får vi se om ni är värda det eller inte ;)

Jag känner verkligen att jag och min nya telefon har en framtid tillsammans! Det börjar verkligen växa fram känslor emellan oss. Nu har vi haft en hel dag tillsammans och det funkar verkligen! (shit, nu har jag använt verkligen 3 ggr redan, och jag har bara skrivit 3 meningar, förlåt) Ibland blir det lite problem i kommunikationen men då får vi gå tillbaka och börja om så brukar det fungera tillslut. Oftast är det telefonen som inte förstår mig faktiskt.. konstigt nog!

Hade en grym dag på jobbet idag! Allt flöt så sjuukt bra, även fast vi hade full matsal. Sandra var inte på jobbet idag och det tror jag var lika bra.. Hon är så sur hela tiden och jag har kommit på att hon är en stor anledning till att jag oxå varit sur på jobbet. Just för att vi kommit varann så nära så drar hon med mig i skiten! Dessutom fick jag ett fölåt-sms av henne idag för att hon var arg och dum igår. Jag skickade tillbaka att jag kunde förlåta henne om hon var glad på jobbet imorn. Så nu får hon fan va det!


Imorn har vi nån jävla presslunch på jobbet.
Toyota ska lansera nån ny tjejbil, som vänder sig till kvinnor i medelåldern.. Ni vet :P Så dom har bjudit in ett antal kvinnliga journalister (i medelåldern) för att, ööh ja, lansera den här bilen.
Därför har Sara (jag) och Elvira möblerat om halva Spring idag! Mjäääk va jobbigt det var! Tur att jag hade en bra dag på jobbet för annars hade det aldrig gått vägen :P
Vi fick släpa alla runda bord, med soffor in i konferansavdelningen längst bort och konferansborden in i 20 avdelningen där dom runda borden stod. Vet ni hur tunga dom där jävla borden och alla soffjävlar är eller ? :P

Lycklig ägare till W910i : )

Idag tog jag mig själv i kragen och gick ner och köpte den jävla telefonen! Skönt att ha det gjort, jag menar alla visste ju att jag aldrig skulle kunna motstå frestelsen av Sony ericsson nya härlighet mkt längre. Vem orkar vänta på att försäkringsbolaget ska utreda en stöld på en gammal skit-LG telefon lixom?

inte jag iaf. Så imorrn ska jag gå förbi tre butiken igen och aktivera mitt nya SIM-kort så att jag kan börja använda mitt gamla nummer igen!!. Nice! (gick inte idag eftersom han var tvungen att ta bort spärren på det gamla sim-kortet först typ och då skulle man vänta 24 timmar osv..). Nu bara väntar jag på att my new love (Sorry Anders :P ) ska ladda klart så jag kan börja pilla på den :P

Är lite nyfiken på hur lång tid det kommer ta för mig att komma på hur man använder en Ericsson igen. Det var minst 5 år sedan jag hade en sådan!

Här är den iaf  "min bärbara ljudmaskin" som ericsson så stolt kallar den! fast dom skriver iof "din bärbara ljudmaskin", och då blir de ju min för mig men.. Aja..
image71

Paraa pra!

Igår blev nog en av dom roligaste utekvällarna på Chaplins ever!
Jag, Minna och Johanna möttes först utanför Nivå 22. Var sjuukt längesen jag var där!
Sedan drog vi vidare till Chaplins. Drack en öl och sprang sedan ännu längre ner på kungsgatan till K15, eller kitten klubb eller vare nu heter.
Där vände vi i princip i dörren för det verkare fett tråkigt där. Så vi kilade tillbaka till Chaplins, åt en korv på vägen och sedan bara dansade vi! Hela tiden! Jag med mitt röda lysande plastsnöre i handen och Johanna med sitt gröna.
Per : (när jag springer ut för att ta lite friskluft med mitt röda snöre i handen) -" Du upphör aldrig förvåna mig"
Zeb spelade BARA bra musik hela tiden. Även om jag missade Bodyrox typ fem ggr :P Om han nu spelade den när jag bad om den.. Är lite osäker där :P
Lite senare på kvällen kom även brorsan förbi!
Kl. 02.00 var jag helt slut och typ rullade hem därifrån.
Men sjuuukt kul hade jag haft iaf.

Jag var bara liiiite smått trött imorse när jag var tvungen att kliva upp för att åka ut till Pownyhesten. Sov hela vägen ut till stallet och sedan hem oxå. Jag red ut idag, irrade runt lite men hamande tillslut på en travslinga. perfekt! andtog iof att man inte fick rida där men men.. Det kunde ju inte jag veta :P
Jag och Dixter tokrejsade! Han fick fan jobba idag! och jag med för den delen.. Han är då inte den lättaste att stanna :P Men vi hade skoj han och jag. Var längesen jag satt på hästryggen ute i skogen när man fattar galopp och sedan bara gasar! och låter hästen ge allt. och sen sitter man där och hoppas på att den inte ska få nå ryck och kasta av en :P Liten kick de där.

en kyss i Dionysos tête-a-tête

hm, jag är lite nollställd nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Eller vart jag ska börja kanske?

Igår var en ganska jobbig jobbdag. Först 6 timmars kaos på Spring, sedan 8 timmars kaos på elfvik oxå. inte så värst kul. Blir nog inte så mkt mer Elfvik för mig. Det ända som är kul är att jobba middagen medans allt därefter bara är ett stort ändlöst jävla kaos. Jag har inte orken att stå till sena nätterna och bara försöka röja, röja, röja, röja bort det där tillsynes ändlösa. Det var så himla skönt att jag fick låna Anders bil ut till Elfvik, annars hade jag dött. Tack gubben.

Idag har varit en ganska skön dag. Åkte ner till 3 butiken och skrev på det där bortglömda pappret, sen åkte vi till garaget, sladdade massor på vägen. Hemma i stan igen åt vi på Sandys :D
Linn, jag åt skaldjurssalladen med din favoritdressing :P haha.

Jag har hittat en ny låt som inte går att sluta lyssna på förövrigt. man kan lixom lyssna om och om igen. och sjunga med. Den har så mkt bra saker att säga :)
Lars Winnerbäck - under månen
Den har jag fått av amandha för längesen. När hon fortfarande var hemma hos mig.



 - när jag vandrar ut ikväll till Dionysos vinkapell och ser satyrer höja glas
och älvor dansa i extas
jag vinglar sakta ner till ån och sänder hälsning därifrån till en drottning under månen -

..sommaren..

image70
Hittade en trevlig sommarbild som Linn tog på mig i somras.
Vad mysigt vi hade :P


har man inte råd att köpa en egen så.. :S

Min mobil är stulen! :(
Nån jävel på Kleins snodde den igår.
Så sjuukt jobbigt.
Ni som läser kan väl skriva era nummer till mig, för jag lär ju börja samla ihop alla igen :S

och medans anmälan och allt bearbetas hos försäkringsbolaget måste jag ju ha en telefon, därför köpte jag ett kontantkort idag. Så under den närmaste tiden kommer ni kunna nå mig på :

076 162 68 80


Synd att det har blivit såhär.

Idag hade jag en rätt kass dag på jobbet. Eller rättare sagt, den var förjävlig.
Dagen började bra. Men jobbet förstörde allt.
Det lixom kröp i mig hela dagen, jag var så jävla förbannad på allt.
Jag orkar inte med köket,
jag orkar inte med kassan,
jag orkar inte med jonathan
Jag ger jobbet och allt med det imorn sen flyger jag i taket.
Även om folk kanske tror det så tar jag inte hur mkt skit som helst.
Särskillt inte obefogad skit.
Jag tycker inte att man ska behöva bli fnyst åt, eller fnissat åt, eller "lilla gumman" åt bara för att man ställer en fråga, eller ännu bättre, bara gör ett påstående i frågeform. Det är ren och skär idioti det som försegår på spring just nu och jag går på dagen om det fortsätter såhär.

I övrigt kunde min dag ha varit ganska bra. Eller den var väl det om man tänker efter.
Vaknade upp brevid en härlig människa, snusade honom på axeln och gick upp ur sängen - ganska utvilad dessutom! glad åt att träffa Sandra igen. Hon gör mig glad och det är så skönt att ha någon att ta ut sina agressioner på på jobbet. Finns ingen annan där som jag kan prata med om allt!
Skönt att ha henne där. Särskillt eftersom man vistas ganska mkt på jobbet och det lätt kan bli lite motigt inom restaurangbranchen.


Inlägg 165

Det var nästan läskigt längesen jag ens gick in på bloggen. Har inte haft tid och då blir det ju svårt :P
Sandra sa i torsdags när vi för andra gången dukade upp till kvällsbokningen (det blir en senare historia) att hon inte tänker jobba kvar på spring i all evighet. För hon ska börja med naglarna när hon är klar med kursen :( Hur ska jag klara mig igenom jobbet då? Sandra är typ mer än hälften av anledningen till att jag ens går till jobbet. Nästan iaf.
Hoppas hon inte slutar allt för snart utan stannar några månader till...

Jo, det där med uppdukningen... Jag jobbade kväll i torsdags, vi hade en bokning på 50 pers. Vi hade hållit på i lite mer än en timme och dukat upp med alla vinglas, dubbla bestick, dessertbestick, vattenglas och allt vad som nu skulle vara med. Johan satt och tittade på och satt som vanligt och malde på om att vi ska se allting "ur gästens synvinkel" och "få dom att känna sig hemma, möt dom i dörrn och häng upp jackan åt dom" etc. Och när vi precis nästan blivit klara med allting hör vi johan dra ett djupt andetag, ett sånt där "oooj shiit-andetaag" och strax efter säger han:
"neeej, ni kommer döda mig nu. men jag kom på att dom ville sitta vid långbord"
Jahapp, och då vi hade dukat upp i de två första sektionerna med runda bord var det bara att börja om från början, möblera helt om i konferansavdelning och flytta vartenda kuvert dit. Så typiskt Johan och spring :P hahaa

I fredags åkte jag och Karro till runmarö. Vi hade myskväll, käkade tonvis med chips och godis och lade ansiktsmask och såg på råttatoullie och sådär (lovar att karro kommer lägga upp bilder från ansiktsmaskäventyren på internet snart, Hon har en tendens att vilja föreviga ALLT! :P) Det var jätteskönt att få komma iväg över en natt, och på lördagen hjälpte vi till att ta upp båten och höll på att frysa ihjäl i stormen.
Vi tog en båt över till fastlandet (haha) igen kl. 15.20 och där stod mitt lilla hjärta Anders med bilen för att hämta oss! Hur skönt som helst att slippa åka bussen och få se honom igen :)

På kvällen vart det 2 filmer, öl och diverse.. hm, ska vi kalla det överraskningar ;) ?
Idag vaknade vi konstigt nog tidigt och var, hör och häpna, PIGGA. Gick upp, handlade och gjorde god frukost. Tittade på Gatebil-dvd:n, åkte och glodde på tysk när han målade sin nya lägenhet, åt glass med benke, sen skjutsade anders hem mig, jag köpte en chokladask till far, sa grattis till far, åt middag och nu ska jag åka över till Anders igen.

Dessutom så ringde Madde mig idag :O Helt obefogat (kan man säga så?), och bara för att fråga om jag levde och hur jag mådde. Det var hur längesen som helst hon gjorde nåt sånt! Känns bra att hon kanske trots allt har lite känslor kvar för mig ;) Jag blev glad iaf.

:D

jag är så knäpp.. Eller skadad? jag vet inte. Men ofta när jag tänker så tänker jag i blogginlägg, om ni förstår? För allt som passerar i mitt liv kan ju vara värt att skriva i bloggen för att minnas.
Till exempel som idag, när jag gick från jobbet påväg mot fältöversten för att handla lite kom jag på något jättebra att skriva i bloggen idag, jag gick lixom och tänkte ut hela blogginlägget. Men nu har jag totalt glömt vad det var :( Sjuukt irriterande. Bara för att jag var tvungen att tvinga mig själv till att tokstäda hela lägenheten när jag kom hem idag. Jag hade lovat och man ska ju hålla det man lovar har jag hört.

Ååh, jag är så rolig! Här har jag gått och haft magont för att jag ska till tandläkarn imorn i flera veckor. Skrivit upp det så fint i almenackan och så. Men så idag, när jag städade och hittade den söta lilla lappen som tandläkarn skickat till mig, (jag hittade förövrigt massa saker som väckte en massa minnen), så fick jag se att det stod Stefan bjur på den och inte Sara bjur, som ju faktiskt är mitt namn. 
Så här har jag gått i veckor och trott att jag ska till tandläkarn, men så ska jag inte det. Hahaha. Ååh jag slutar aldrig förvåna mig själv.


Anders kommer inte hem i helgen. Tråkigt :(
Då får man längta ännu längre!

What´s colder, then being cold? ICECOLD!

GAAH, genomfrusen! jag är sådär iskall så att man får ont i ryggen, för att det känns som att benmärgen har frusit. Skönt. Kom precis hem från stallet, shit pommes va kallt det börjar bli nu. och det värsta utav allt! Det här är bara början på många iskalla vinterdagar i stallet. mjäääk. Idag fick man lixom känna på varför man ibland, förut, när jag höll på massor med hästar undrade vad fan jag egentligen höll på med.
Hur jag pallade med hästkrakarna. Sen att man, när man väl börjar tänka på hur söta pownysarna är och det knyter sig i hjärtat när man ser dom framför sig inser man varför man står ut men men.

Hur som helst, jag hade planerat den här dagen väl. Bett om att få gå tidigare från jobbet, fått kockarna att laga tidigt lunch till oss alla och sen satt mig på 4:an utanför jobbet för att påbörja min relativt långa resa ut till stallet för att komma ut tidigt, Kunna rida i ridhuset i lugn och ro, ta god tid på mej i stallet, mocka, kanske smörja uttrustningen och allt sånt där ni vet. Men jag blev försenad, bara för att jag rökte en cigg med Rosie innan jag gick satte jag mig på bussen efter den jag borde tagit, missade tunnelbanan och därmed min buss från brommaplan ut till stallet. KUL! Jag kom till brommaplan 15:11, bussen gick 15:10. Så jag fick vackert sätta mig och vänta på nästa som gick 15:54. Det var ruskigt kyliga 44 minuter.

Stallet gick bra, powny var ganska lydig. Jag gjorde nog de mesta felen egentligen. han var lite stissig för att det blåste. För inte fan hann jag rida i ridhuset heller.

Hemresan var ju inte direkt varmare. Jag tappade min mössa på vägen till bussen och hann inte gå tillbaka och leta efter den :( :(
Det var så mörkt på vägen från stallet till bussen att jag inte såg vägen, ni anar inte känslan när man går, ser ingenting och helt plötsligt känner hur man trampar ut i snårskogen åt helt fel håll. HAHA, tillslut försökte jag tappert lysa med min värdelösa mobil. Det underlättade färden lite.
När jag tillslut landade hemma på hötorget började det regna. Iskalla regndroppar som gjorde ont att få på sig. Väl framme vid trappen upptäckte jag att rulltrappan fortfarande var avstängd så jag fick vackert trippa upp för hela Olof palme-trappan. Eftersom mina ben redan var möra från ridningen kan ni ju tänka er mig de sista trappstegen.
Det var INGEN skön känsla!

Huttrande skakar jag fram till porten och trycker Anders portkod(?!?!) och undrar varför i helvete jag inte kommer in genom portjäveln och varför inte Moder Jord kunde vara lite barmhärtig mot små frusna flickor som jag. Jag trycker koden flera ggr, sådär som jag alltid får göra när jag ska in i Anders port för att den aldrig vill släppa in mig på första försöket. Efter ett antal försök inser jag att jag helt förgäves har stått och tryckt fel portkod. Skrattar högt åt mig själv och byter portkod.

Nu sitter jag här och äter ris och yaki nikki (hur fan det nu stavas) för ungefär tredje dagen i rad. Känner mig lite som husgrisen på en bondgård som får alla rester. Det här tog pappa nämligen hem från jobbet förut efter att ha serverat det som personalmat till sin personal. Haha. Men det är gott och jag är hungrig.

Jag börjar tina nu och sitter och skrattar åt mig själv för att jag lever ett så knäppt liv.
Sen ska jag nog bada.

och föresten! jag hittade min almenacka idag! Gudskelov. Den låg på jobbet, som jag hoppades! Mitt liv är räddat igen!

"You´ve been insiiiide meee!!"

Hur kan man göra en fjärde uppföljare av en film som SAW?


Hahaa, Pablo Francisco.. Jag säger då det.
Men Linn, jag hittade bara ett litet kort skämt om "You´ve been iinsiiiiide mee!"
Jag visste inte vad jag skulle söka på för att hitta det riktigt bra skämtet.

När fan börjar jag imorn? Förstår ni att jag kanske har tappat källan till att mitt liv ska vara under viss kontroll?? MIN ALMENACKA ! Den är borta. och med det kommer ett liv i kaos och utan någon som helst kontroll på tillvaron. Mitt enda hopp nu är att den är kvar på jobbet, eller att den av någon anledning har krypit ur väskan och gömt sig i Anders hem. jag är lite rädd, den får inte vara borta, då kommer allt jag har byggt upp under det här året raseras och jag kommer behöva börja om på nytt. FRÅN MINUS-SKALAN! Linn, jag vet att du vet vilket kaos som börjar uppenbara sig i min hjärna nu.
Jag kommer inte kunna sova ordentligt förens jag vet att jag har den i min hand. Det enda jag kommer kunna tänka på inatt är vad jag måste försöka komma ihåg själv om almenackan skulle vara borta.
Det här fan inte saant :P
Av alla förvirrade människor händer det mig. Jag kommer knappt ihåg vart jag jobbar utan att jag har skrivit upp det i almenackan.

"Pain is something that comes in our way all the time"

Det var faktiskt kul igår, jag var rätt på pickalurven och vaknade därför med en skallebank som inte går att beskriva. Men det kompenserades upp av kramen som gjorde att jag väcktes ur den där äckliga drömmen jag låg och genomled. 
Idag har jag ont i ryggen!! och jag måste fnissa varje gång jag tänker på det och orsaken. :P

Som alla andra helgdagar så vaknade jag med Anders och var som vanligt lite för trött för mitt eget bästa. Efter en timmes uppvakande, lite som ur en narkos faktiskt, klev vi upp, åkte till Royal och käkade barnpizza med Ludde och Benke. Jag måste erkänna att det har blivit lite av en vana, en tradition som man saknar när man inte får uppleva!

Dom kommer med solsken till mig.. (hihi)

Stallet gick bra idag :) Powny är så söt.
Tyvär hann jag inte rida så länge innan dom skulle ha lektioner i ridhuset och utevolten flöt det om, så det var inte så lockande! Men han blev iallafall uppvärmd idag och lossnade sista 2 minutrarna typ :P
jag är taggad inför det här, ska bli så himla kul att lära sig Dixter ordentligt. Han är en spännande häst med mkt vilja. Paps var med, han gick in och ut till Powny hela tiden och klappade. Han gillar hästar mer än vad han vill erkänna! Hahaha.

Linnis ringde mej idag. Eller nej, jag ringde nog henne först tror jag men.. Hm aja skit samma. Hon vill oxå ha en powny och rida på. Jag vill att hon ska ha en powny i mitt stall där jag rider! Jag bad Josefine kolla runt lite..

Josefine by the way är så himla gullig. Hon fixar allt och vi ska flytta ihop nu! In i ett stort skåp där vi kan ha våra grejer, så Dixter får vara ifred i sitt skåp. Det vart proppfyllt idag när jag mosade in mitt pick och pack ska jag säga! Hahaha.. Hela skåpet var fyllt till bredden.

Karro och jag ska nog på erotikmässan i helgen. De sägs att det är tråkigt, men va fan. Jag kan lika gärna spendera mina pengar på det som på nåt annat så. Det blir nog kul!



Jag upptäckte idag att jag verkligen har ringt ALLLDELES(!) för mkt den här månaden. Typ 1 ½ timme utöver mina minuter jag har till förfogande. Dessutom har jag skickat typ 50 mess för mkt. Kommer bli en dyr telefonräkning den här månaden. Det är tur att jag är en väldigt rik människa!

Jaja, nu ska jag genomföra min stora och enda plan för den här kvällen. Gå och duscha bort hästlukten !!