Värdetransportrån och middag med gamla bergafolk

Jobbade som vanligt igår, allt var som vanligt.
Jag och Anders står och fixar lite i konferansen när jag får se en bil som det står Loomis på. Då säger jag, kolla en lomisbil med massa poliser runt omkring, är inte lomis gamla securitas? Jo säger anders, men poliserna står ju bara där och snackar så det är nog ingenting.
Det går en liten stund, och jag får se hur en polis står och pratar med Jaana, vår hovmästare. Efter en stund kommer dom fram till mig och polisen frågar, har du sett nåt skumt?
ööh nej,
svarar jag vad skulle det vara, vad har hänt?
Då hade det varit ett värdetransportrån, precis utanför vår restaurang, men ingen hade sett eller märkt nånting.

Tydligen så hade värdetransportkillen glömt, eller "glömt" (vad vet vi :P) att låsa bilen när han gått in till en företag för att trixa och fixa med vad nu en värdetransportkille gör. Då hade dom passat på att råna bilen. Men dom visste inte om, eller hur mkt dom fått med sig.. :S

Efter ett tag kommer jaana på att hon sett några skumma ryssar, som såg as sjabbiga ut, stått och lura vid bilen när hon hämtat ut en kavaj på kemtvätt, och hade väl tänkt, vad fan gör dom på östermalm. Men vem vet om det var dom?! Fett sjukt iaf!


På kvällen ringde jag moa och kollade om hon hade käkat middag eller om vi skulle göra det! hon hade inte ätit utan drog med sig Gabbe och Alex och så tog vi en buffékväll på kina/mongoliskt och suchi restaurangen! Fett najs!

Villka patetiska människor.. - Hufvudsta ridskola

Jag var inne på hufvudsta ridklubbs hemsida häromdagen och kollade runt lite.


Checkade om dom fått in några nya hästar eller nåt, men det verkade inte som det? Klubben har fortfarande inte uppdaterat bilderna på hästarna, utan det är samma gamla slitna, där man knappt ser hur hästarna ser ut. Jämför det med andra ridskolors hemsidor där hästarna står uppställda ute på en äng och även de fulaste hästarna ser jättefina ut! Men det har inte hufvudsta fattat!! Jaja

Men skrattanfallet kom ändå när jag tittade bland prepositioner och startlistor och så när jag fick se namn på personer som när jag red där sprang runt som riktiga besservissrar och var så stolta över att dom fick rykta ridlärarns häst bara för att dom red i hoppgrupp och fick tävla klubbtävlingar i 60 cm hoppning, att dessa personer FORTFARANDE red kvaaar?!?!?! Vägra gå vidare och inse att man kommer till en gräns när man känner att det inte ger något mer att rida på ridskola, men vissa inser väl det snabbare än andra..

Men dessutom hade det kommit upp lite nya namn bland papprena oxå! På dom småttingarna som var kassa på rida då, i princip red med ledare men hängde i stallet jämt, fjäskade för ridlärarna osv. De personerna som var kassa, men som ändå fick vara med i julshowen (inte till häst så klart), men springades runt med käpphästar osv.

Nu är det även dom som springer runt och är stolta eftersom dom får ryckta ridlärarnas hästar, bara för att morsan jobbar i cafeterian, och för att de får rida i nån slags specialgrupp.


Jag insåg nu iaf att det där stället inte har förändrats nånting, utan kommer alltid stå och stampa på samma ställe, med samma låga nivå. Därför tycker jag synd om maddes syrra som rider där nu. Jag fick iaf inte chansen att lära mig nåt där och det är nog inte många som får egentligen, iaf inte om man ser till hela antalet som rider där.

Men som tur är finns det andra vägar! :P och en värld utanför hufvudsta ridskola.


Tex Trav-Sara och hennes travare, dom är grymma på dressyr och jävligt bra läromästare :D:D


Måste bli bättre, måste bättra mig..

Jag blir så trött på mig själv.
Nu har jag suttit och läst igenom alla gamla bloggar och kommit fram till att jag var mycket djupare och mer kreativ i dessa än vad jag är nu för tiden. Nu skriver jag ju inte ens om viktiga händelser som är värda att minnas. Jag har märkt bloggen är ett jäkligt bra sätt att se tillbaka i tiden och minnas saker man glömt.
Småsaker som den lilla ungen som jag inte ens kommer ihåg vad han heter nu som var en kopia av mig och sprang runt och sa oops hela tiden efter att jag råkat säga det en gång till honom.

Eller den ungen som låg och stirrade på mig i typ 10 minuter och vägrade somna, inte förens jag gick ut därifrån för att svara i telefonen och kom tillbaka 2 minuter senare, så sover ungen som en stock!! Det är sånt där som man glömmer bort, men påminns och skrattar när man påminns om det.

Nånting annat som jag upptäckte när jag läste mina gamla bloggar var den 4 augusti 2006, där jag i slutet av bloggen lovprisar bland annat Prince, såhär skriver jag:
Seriöst, Prince är min guud.. Jag älskar hans låtar.
Prince, håkan hellström och rod stewart. ojojoj.. they make my day =)

och när jag läser det så känner jag lixom hur jag nickar och håller med, jag menar Prince, Håkan Hellström och.. WHAT?! Rod Stewart, vadå Rod Stewart, jag har inget minne av att jag har lyssnar på honom, eller det kanske jag har, men med samma inlevelse som Prince och Håkan? Nja, jag vet inte det jag. jaja, jag blev bara väldigt chokad när jag läste detta. Det känns bara inte som något som jag skulle kunna göra? Eller?


Ok, nu blir jag väldigtr trött på att jag inte kan vänsterjustera texten? Den blev åt höger när jag kopierade in min kommentar, och nu vill den inte bli just vänsterjusterad, gaaah! Sånt där driver mig till vansinne.


Ja juste! En annan rolig grej jag kom på, som man bör minnas, och därför även skriva upp är på valborg, när jag, madäläjn, amandha, moa, bengtsson, Alex och hålet hade lite picknik i rålis och Amandha hade köpt med sig sånna där Physalisfrukter. och (med den låga humor vi har) tycker vi att det är jätte roligt att kalla dom Syfilis, bara för att det låter lite lika och eftersom Syfilis är en könssjukdom.
I samband med det här glömmer Madde av sig lite när Amandha frågar om hon just vill ha en Syfilis och säger därför
- Syfilis, det låter som en könssjukdom!
Alla stirrar på henne, och sedan på varan, bara helt tysta, när vi efter en stund meddelar att det ju faktiskt ÄR en könsjukdom. (Och Madde säger på sitt speciella sätt Oooj! Juste, jag glömde, tyckte väl att det jag kände igen det).


Sådärja, nu har jag skrivit av mig lite, får bli bättre på det här asså! Men det känns inge kul när folk inte läser längre, visserligen får jag skylla mig själv när jag typ inte skrev nåt på flera månader men..

Matematik, kurs C, Hur i helvete kom jag på tanken?


Matematik C
det suger,
jag vill inte hålla på längre,
hur ska jag hinna bli klar innan tiden runnit ut?