Jag tycker det är bra när du tycker det är bra!

Igår var man fyllechaffis åt brorsan och hans polare då! Vilken jävla upplevelse! .. Kul var det iaf..

Det skönaste var när jag ringde brorsan för att fråga hur fan man låste upp hans bil på bästa sätt UTAN att sätta igång larmet. För det hade jag lyckats med när vi skulle åka från karin. Hur som helst stod vi på mc donaldsparkeringen när jag ringde och han  talade om hur jag skulle göra o så.. Sen berättar jag om min extreeeeeeeemt, och då menar jag extreeeeeemt sexiga parkering! För den var verkligen snygg!

- Haha, du ska se hur jag har parkerat här.. Det ser för jäävligt ut, men jag är stockholmare så jag får göra vad fan jag vill i köping.
- Hur står du då?
- lite snett mitt emellan två parkeringsfickor!
-Neeej! äär det saaant..
- (lite försyynt) jaaaa, meen det är ju så jävla mörkt i det här landet så jag såg ((brydde mig väl kanske inte om att titta heller men)) inte om det fanns markeringar..
- Faan syrran, nu blir jag stolt! Står du snett över två parkeringsfickor!??
- Jaa
- Men det är ju så man parkerar!! ... Tobbe, Tobbe (ropar på sin kompis) du måste höra det häär..
(räcker över luren) Säg det igen!
Jag berättar samma sak igen och han är precis lika stolt!

Haha braaa däär!  Men det är ju bra att brorsan kan vara stolt över mig!
och jag är lika stolt som han över mig själv för jag fick fan cruisa runt hela kvällen igår i brorsans bil och det är det fan inte många som får =D

-- and she scoooooooores! 1-0 till mig! --

Tack så mycket, tack så mycket!

Senaste nytt! Studenten.

Oj oj oj, nu är det hus i helvete på Berga.
Har varit problem från start vid planeringen av studentskivan, den ena barnsliga händelsen efter den andra. Skitsnack, ljug och ännu mer barnsliga händelser. Vilket jävla slit. Palla trycket.

Nu har det iaf löst sig så att halva 3:an kommer ha sin studentskiva på Patricia, slussen och andra halvan på Stockholm kök och bar, Stureplan. Min klass har beslutat sig för Sthlm kök och bar, så jag går självklart med dom! Varför skulle jag fira med dom andra?!

Men det tar inte slut där! För att göra det hela lite mera komplicerat och riva ännu mer i gamla sår så har Patricia-ligan bestämt sig för att alla som går på sthlm kök och bar kommer vara portade på Patricia. Så man kan alltså inte få gå på båda. Så sjukt löjligt att jag dör!

Allt och alla har varit så jävla töntiga hela tiden. Och här står man som en neutral fan och orkar inte bry sig längre. Just nu ska det bli ganska skönt att sluta. Jag är trött på lekstugan.


Men samtidigt så börjar man känna sig lite, hmm.. Nervös? för att gå ut. Då måste man j börja tänka själv och söka jobb och bli en seriös människa. Och vad fan ska jag bli då?

Det börjar fan närma sig nu. Studentskivan är bokat =D - Studentmössorna är beställda =D
Weeej! Kommer bli så kul!