Bio med Linn

Idag ska jag gå på bio med Linnis : )
Vi ska se försoning. Ska bli jättekul!
Det var hur länge sen som helst jag var på bio.

När vi var mindre och inte fick gå på krogen och annat galej gick jag och ninni jämt på bio :) och såg massa aas bra Linnochsarasnyftfilmer! Hahaa.
Hoppas den är bra.

Real Good!

Imorrn fyller Jill-sing år! Det ryktas om utgång.. Vore skoj, var både längesen jag var ute (i stockholm) och jag träffade lite gamla vänner från Berga. Ibland är det bra med att få träffa de gamla, man behöver få vara Bergadampig ibland :) Synd bara att Moa är på fel sida av gränsen, johanna är full jämt uppe i fjällen och Amandha jobbar för mkt för långt bort i det oendliga Vallentuna :( 

Dessutom är det ju synd att andra har blivit knäppa och inte går att umgås med längre.

Jag har en rätt lång skön ledighet att se fram emot nu! Spring är stängt torsdag - måndag!
(och dom kör bara massa asbra gamla partylåtar på MTV nu, jag blir glad!)
Nåt annat som är bra med Spring nu är att vi förhoppningsvis blir fastanställda fr.o.m 1 april, om Johan får arslet ur vagnen! Känns aas bra.


Haha inatt drömde jag att Björn Gustavsson frågade om han fick mitt telefonnummer, men jag sa Nej för jag är ju tillsammans med Anders. Det kändes bra imorse när jag vaknade.

Föör yrkesskadad?

Idag var Björn Gustavsson och åt på Spring för tredje gången. Verkligen aas skoj :) Han är snel.
Jag tror det är bra att alla på jobbet får en liten Björn-dos ibland, för alla blir så glada när han har varit på Spring.  (Jaaa, det börjar bli lite av en vana, haha)
Idag snodde Elvira hans bord från mig, illa :P annars har han alltid suttit på ett av mina bord.

jaja, hur glad man än blir av att få träffa Björn Gustavsson så finns det inget som gör mig gladare än Anders : )

Tack föresten Pappa för att du har lagt ut en annons i klassik motor, satt ut vårt hemtelefonnummer och sedan åkt till landet :P jag som älskar att svara i telefon.
men jag har kommit på att jag kan behöva öva mig på att svara i hemtelefonen, jag gör det aldrig längre vilket har resulterat i att jag är jääättenära på att svara Välkommen till restaurang Spring det är Sara varenda gång det ringer.

Vinter verkade inte orka fram till stockholm iår.

Det här är verkligen vintern som aldrig kom!
Jag tror vi kan räkna antalet dagar med snö här i stockholm på endast några av våra tio fingrar känns det som.
Ordet vinter är nog inte nämnt många gånger, däremot har det pratats om vår sen december i princip.
Vad gäller minusgrader har det väl inte varit nån generös utdelning på den fronten heller, vilket jag iof mest hurrar för.

Undrar hur många som egentligen lider utan snön. Klart det är mysigt, och för de som hade tänkt träna bort tjocka ponnymagar i djupsnögalopper samt fixa till galliga hästben med kall snö, eller de som finner ett intresse i att sladda runt i rondeller med bilarna (nämner verkligen inga namn) så suger det ju nu när vintern aldrig kom. Men jag tycker nog fasen att det har varit skönt. Jag med min svaga lilla kropp orkar inte bära dessa tunga vinterkläder som måste till för att man inte ska förfrysa och tappa någon kroppsdel. Därför har jag levt kungligt när jag har kunnat glida runt i min skinnjacka hela vinterhalvåret. Nice Bajs!


Nu måste jag ju erkänna att jag har gått och funderat på att skriva det här inlägget väääldigt länge och att jag lyckas välja att skriva det idag, när det faktiskt öser ner något som man åtminstone skulle kunna kalla snö från himlen kan inte hjälpas. Idag fanns det tid och ork, därför blev det idag. Det får faktiskt inte räknas om det inte lägger sig på marken, och det gör det inte när hälften är regn och hälften är fjuniga snöflingor.

Yoga Barbacka med Björn?

Ooj oj oj, igår var verkligen Björn Gustavsson och åt på mitt jobb med Dan Bäckman, eller Felix Herngren eller vad han heter. Dom satt vid ett av mina bord och var sjukt roliga :P
Måste ju verkligen säga att it made my day!
Jag blev så nervös att jag näst intill sprang in i köket och hyperventilerade någon minut innan jag kunde gå ut och överhuvudtaget titta på honom igen. Han måste ha en speciell inverkan på mig för jag är ändå relativt van vid att det klampar in kändisar på mitt jobb. Tv4, svt och radiohuset ligger lixom vägg i vägg med spring.
Tyvär dricksade han dåligt, det vill säga - inget -
Men i övrigt var han snel.
 
Jag har kommit på att jag kanske ska börja Yoga! Linn Yogar ju.
och idag läste jag i Elle puls att det är bra att yoga för människor med ryggproblem, dvs det är bra för mig.
Jag tror faktiskt att jag skulle behöva det! Både med tanke på att jag är stel som ett kylskåp, blir rätt ofta kallad gammal kärring pga det. Haha. och för att jag kan behöva bränna lite inombordskalorier (dom där som sätter sig runt organen ni vet), sen skulle det väl inte skada att träna upp min taniga små muskler heller.

Frågan är ju bara hur jag, med mitt dåliga driv ska ta tag i att börja yoga ?? Jag får jobba på det där, kanske följa med ninni nån gång. Om det inte är så att man kör på olika nivåer för jag lär inte kunna hänga med i Linns tempo. Hon som är så fit!!

Igår red jag Barbacka på Dixter, det är något jag inte gjort sen jag red på ridskola. Det var flera, flera ååår sen och jag kände mig som en riktig nybörjare när jag skumpade runt med ett krampaktigt tag om manen! Men tillslut klarade jag att trava 3 varv i streck utan att vara alltför nära att ramla av. Min häst är väldigt snel och tålmodig ibland! Haha.

nattpass

Jag ska jobba kväll på lördag för första gången sen i julas.
Är verkligen blandade känslor. Jag hoppas att jag kommer överleva!
Något som ska bli kul är att det antagligen kommer bli en del barköp,
å blanda drinkar är ju alltid skojmoj!

Men att dom har bokat till klockan 3 känns väl mindre bra.

jaja, det blir åtminstone timmar
timmar
timmar
timmar..

Februari bjöd inte på alltför många sådanna så jag får satsa mer på mars.