Power Walka på drottningholm med Mandish

Gympaskor blev det, hittade ett par bra. Inte snygga, för gympaskor är inte snygga. Men dom var bra.
och Power walk blev det. Kanske inte så snabb som receptet säger, men ändå Power walk.

Jag ringde Amandha och hon tyckte det lät som en bra idé det där med att Power walka. Så jag tog mig bort till Drottningholm och mötte upp en relativt liten människa med hennes relativt jättestora hund. Först gick vi ett varv runt drottningholmsparken, det vart en bra bit.
Sedan avslutade vi såklart med en stund ute på hundöarna så att Tyson kunde få vara lös. Där träffade vi en annan Grandisvovve som var mycket mindre och lite yngre. Den mosade Tyson med sina vilda lekar.

Men den lilla stackars tiken var ju med på det, förutom dom gångerna hon blev fälld och gled i farten på marken flera meter, då gick hon bort till oss och såg förvirrad ut. Vovvarna hade jätteskojjigt.

Efter åtminstone 1-1½ timme tog vi bussen och tunnelbanan hem. Tyson sov mitt i gången hela vägen... han tyckte det var bäst så.

Tror ni jag kom ihåg att stretcha eller?.. Nej och det märkte jag nu när jag reste mig från datorstolen 1 ½ timme efter att jag kom hem. sköönt stel jag är nu.

Sommaravslutning med jobbet!

Igår hade vi sommaravslutning med jobbet och som vanligt vägrade Johan att tala om vad vi skulle göra innan.

Vi började dagen med den allra sista städningen av restaurangen, rapporterade lönerna och hade sedan ett möte på en timme. Vid tolv-snåret började vi promenera bort till västmanska palatset (som också ägs av vasakronan). Där träffade vi Persson och avnjöt en lunch som väl kanske inte var den bästa jag ätit men klart godkänd! Vem kan misslyckas med en krämig räksoppa? ;)
Antagligen jag.. men men.

Efter det förflyttade vi oss inte speciellt långt, bara nåt kvarter bort till något som liknade en paintballhall läskigt mycket.
(Vi har ju förstås i veckor försökt gissa oss till vad vi skulle göra på den här dagen och paintball har stått ganska högt på listan, då Johan tävlar på hög nivå i det)
Ner i en källarlokal klev vi iaf och pulsen ökade. Rosie fick panik på en gång och skulle betämt inte vara med på nåt innan hon visste vad det var, jag satt mest med hjärtat i halsgropen och såg livrädd ut. Som vanligt skrattade alla åt mig :D

Till slut fick vi iallafall reda på att vi skulle köra Phazerball, som paintball fast utan färg i kulorna. Vi blev påprackade varsin ful och svettig jacka, en väst med sensorer på och en ännu svettigare skyddshjälm.
Därefter blev mitt lag invisade i lokalen där vi fick varsitt vapen och en safety area dit vi kunde springa och ladda vapnen och vila om vi var påväg att dö typ.. Haha, det här bådade gott. Det var förövrigt sjukt mörkt i lokalen och glaset på hjälmen immade igen. Vi fick provskjuta lite och sen blev vi invisade i våran safety area för att invänta startsignal...
          
        We ARE looking grate!        
Den ljöd och vi sprang fram och gömde oss bakom en massa puffar och liknande. The war had began!
Haha. Jag började typ spelet med att få en boll i huvudet. (Den här såkallade hjälmen skyddade bara halsens framsida, ansiktet och pannan)
                                    Efter sista matchen
Man spelade 5 minuters matcher och kom ut som en blöt hund mellan matcherna. Lokalen var varm och kläderna ännu varmare.
Det var iallafall hur kul som helst och vi avslutade med lite sumobrottning. Elvira mot Patrik och Rosie mot Maria. Det var en jäkligt kul syn.
                                           
Efter det gick vi tillbaka till spring, drack lite Cava, DUSCHADE! och svidade om till kvällen.
Innan vi åkte iväg och åt middag överraskades vi av Mackan, minnas sambo som höll barkurs för oss! Det var ju inte helt fel då vi fick smaka på olika drinkar och prova att blanda egna.
                             
Vidare bar det till Mariatorget och en indisk restaurang som hette typ Dado, eller dodo eller nåt. Där åt vi mat tills vi storknade, hittade på tjockisskämt till Nicklas ( He started it ) och skrattade åt Rosie som störde sig på Servitrisen som inte kunde NÅNTING. Hon frågade mig senare om jag var typ 17 år, (Hon själv var 18 och såg ut som tolv) så henne hatar vi nu ;) Hahaha..
                                                  
Som vanligt var pressen stor för att gå vidare vid våra utekvällar. Jag kände mig inte speciellt intresserad av det den här kvällen. Men efter mycket övervägande tänkte jag väl följa med till Göta källare då och stå å glo typ..
Vi kom inte längre än till Snaps där dom andra drack rosé och jag smuttade i väntan på att Emelie skulle komma så att hon och Hasse kunde släppa in oss. Hon var som vanligt seg så när hon väl kom satte jag mig i en taxi hem..

Lade mig i sängen och läste lite, somnade och sov i 12 timmar! Hur välbehövligt som helst.
och idag ska jag inte planera nånting! Första dagen på semestern och jag ska bara vara.
Nu hade jag tänkt strosa ner på stan och leta upp ett par schyssta gympadojjor (hör och häpna) och sen kanske.. kanske gå ut och power walka på djurgården eller nåt. Eventuellt ringa Amandha och fråga om hon och Tyson vill följa med.. Men bara kanske..

Sen ska jag nog sätta mig och sakna Anders tills han kommer hem imorrn :D:D

Midsommar!

Nu har tydligen yttrandefriheten i Svergie minskat också..
Jaja, då minskar vi på bloggandet då.
Varför inte bara säga till?


Midsommar var hur som helst mycket trevligt! Jag och Anders åkte båten ut till Elviras landställe innan lunch. Väl framme och efter att resten av gänget hade anlänt avnjöt vi en väldigt trevlig sillunch med en del alkohol och en och annan nubbe, (det kanske är för stötande att nämna det här men jag chansar ;) haha). Några köttbullar och lite rostbiff slank nog ner också.
Vi blev tillslut ganska mångra, ett tjugotal? när även några av Elviras jobbarkompisar kom dit.

Grillningen på kvällen blev väl en aning oorganiserad men alla fick sig nog mat i magen tillslut. Det är inte lätt att ordna mat till så många människor när man bara har en grill.

Dagen efter blev jag och Anders väckta med ett härligt uppslitande av dörren och ett NU ÄR DET FRUKOST - vrål av både Tysken och Tobbe. Det var väl mindre härligt men ganska gott ändå när jag hade lyckats hälla i mig lite youghurt och återställt magen igen. Vid halv 2 snåret seglade Tysken, Tobbe och Emelie vidare mot sandhamn och jag och Anders puttrade hemmåt i solskens/stormvädret. Det var lite blandade känslor av moderjord där.