Ska det hända, så tycker jag vi tar allt på en gång.

Igår.. Ja du, igår var en konstig dag..
Vi hade friluftsdag som det så fint heter och så lite som jag bryr mig valde jag att gå promenaden bara.. Men det var helt ok, gick 9 kilometer, snackade med Uffe på vägen.
Sen hände nåt sjukt, en av alla dessa hundkrakar som var med blev ihjälsparkad =O .. En 7 månaders valp som någon av misstag råkad sparka på när den lekte framför fötterna på denne. Lungan punkterades och den tvärdog.. Helt sinnessjukt. Så tragiskt.

På kvällen får alla för sig att vi ska kolla på skräckfilm och fast jag vet att jag blir så rädd tittar ju jag oxå såklart. Frostbiten såg vi, om vampyrer och grejjer.. Jag blev så sjukt skrämd av en chocksen som jag verkligen inte trodde skulle komma så att jag tjöt rakt ut och började gråta av chocken! Helt sjukt det med.
Jag menar, hur gammal är man?

På kvällen sen var jag så rädd för att sova själv att jag efter mycket lång tid ringde Johanna och frågade om jag fick sova inne hos henne, på hennes soffa..

Och idag har vi suttit och lyssnat på äckel Marianne Lindsjö, eller va fan hon nu heter.. som kallar sig legitmerad veterinär. SÅ KASS! Jag hatar henne så mycket. Hon är otrevlig, specialiserad på hästar men är ändå rädd för dom! åååh jag blev så arg idag..

Men Men.. Sånt som händer!
På eftermiddagen idag gjorde vi hälltundersökningar på 3 av travarna.. Var rätt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback