"En blomma och en kanin ritad med vänster hand"

det luktar gott från köket.
Det blir pannkakor idag. Stackars oliver, vi har tjatat hur mkt som helst.. =)
Men vill man ha nåt så måste man kämpa för det...

idag har jag ritat en teckning till Stefan, han blev jäätteglaad! "E blomma och en kanin ritad med vänster hand" heter den! och den är verkligen ritad med vänster hand också. Det var nog den finaste teckningen jag gjort i hela mitt liv tror jag. Även fast kaninen egentligen inte skulle vara där. den råkade bli när jag föst skrev fel när jag skulle skriva namnet på bilden. Då fick jag rita en liten kanin över det felskrivna. Ni som har den äran att känna mig och få träffa mig kan ju få se den nån gång. Jag har tagit kort på den med mobilen. Funderar på om jag kanske ska kopiera den oxå.. hmm.. Skulle va nåt det va.

Nu är maten klar! Jag måste springa upp i köket!!



Ugnspannkaka, inte min favorit. Men klart ätbart. Det mesta är ätbart, eller jag äter iaf det mesta. 
Har ont i magen nu. Åt ett Wienerbröd innan lunchen, det var en mkt dålig kod. Magont gör ont. Mjääkk..
Idag vill jag faktiskt göra ngt roligt. Igår var jag hemma och socialiserade med familjen som kommit hem från landet nu. Jag gick o la mig jättetidigt, sov jättelänge och ikväll vill jag faktiskt göra nåt skoj efter jobbet! Imorn är jag ledig, ska visserligen upp jättetidigt. U-mottagningen, jävla pills. Men det är strunt samma för till kicki får man komma hur man vill.

Undrar om mamma blir ledsen om jag inte är hemma med henne? Pappa har ju åkt tillbaka till landet, fy fan, han bara steker nu. Jobbar typ ingenting, eller gör det när han vill. Han har bara massa semester och spelar golf hela dagarna. Jag har inte umgåtts så mkt med min familj den här sommaren. Jag har ju jobbat och dom har varit på landet. Så det är inte mitt fel. men nu när iaf mamma äntligen är hemma, borde jag vara med henne då? Särskilt eftersom jag åker till mantorp på fredag och hon utomlands på lördag. . .
Knepigt det där.

Undrar om jag ska ringa Anders nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback