Nej men så tokigt då!

Eftersom jag inte varit hemma hela helgen och suttit och stirrat på min mamma hade jag dåligt samvete och lyckades på nåt jävla vänster ställa väckarklockan igårkväll mitt i allt.. hm.. Snurrande. Så kl. 10.30 drog Lars Winnerbäck igång konserten för att väcka dom sovande barnen.
(hahaa, jag är så sjukt trött att jag garvar åt mig själv hela tiden, jag såg nu efter att ha "korrläst" texten 14 ggr att jag först hade råkat skriva "vecka" och "veckarklockan" istället för "väcka" och "väckarklockan", det tyckte sara var kul!)
Jag ville mest bara dö, då jag hade intagit aningens mycket alkohol igår och det gjorde ju inte saken bättre att jag visste att jag var tvungen att stiga upp rätt snart ur denna gudomligt sköna säng, för att åka hem och socialisera och sedan ha ork till att provrida hästkraken ute på Ekerö ikväll. (Om det nu hade varit så att vi hade kommit ihåg att byta nummer mitt i allt msn-pratande. Där måste jag ju säga att vi tänkte med dom blonda hårstråna, men jag gjorde ett försök igårkväll och skrev mitt nummer till henne, fast hon inte var där. Men det blev nog borttappat.)
Jaja, skit samma jag kan lika gärna ta det en annan dag. Är lite smått trött idag, plus att min mage är paj så jag kommer nog inte kunna sitta på en häst och sträcka på mig ändå.

På tal om det, undrar om jag har fått magkatarr? Jag har aldrig haft det tror jag, eller så är det de jag alltid haft. Jag vet inte hur det ska kännas när man har magkatarr.

Men juste, nu kom jag ihåg vad jag skulle komma till från början. Iallafall, jag lyckas tillslut masa mig upp ur sängen efter mkt tjat och stöd från coachen för att sedan märka när jag kommer hem att mina föräldrar inte alls hade tid att umgås med mig. Jag hinner knappt komma innanför dörren och säga hej innan dom bah:
Vi ska gå ut en sväng! Hejdååå!
Nu har det gått 1 ½ timme och dom är fortfarande inte tillbaka. Hopp, så så blev det med det sociala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback